109    0    0  

Noen som kan anbefale stort uttrekksbord - f.eks Nordic (PBJ) Xtra spisebord fra Bohus?

 416     0
Vi skal kjøpe nytt spisebord og ønsker et bord som blir minst 4 meter langt, men gjerne lenger. I store familieselskap, som vi har et par-tre ganger i året, så er vi som regel opp mot 25 personer.

Vi har vært innom både Skovby #24 og Skovby #27 som begge oppfyller lengdekravene, men vi føler de er litt "trauste" i looken etter vår smak. Skovby #24 utgår egentlig helt pga. dette, mens Skovby #27 fortsatt er litt til vurdering - men da må det kanskje være i sort ask. Ellers vurderer vi hvit eik.

Vi har oppdaget at PBJ Furniture også har et stort uttrekkbort. Det heter Xtra Big. Det er Bohus som forhandler PBJ i Norge. Bohus har tatt "vanlig" Xtra inn i sin "Nordic" serie. Bordet som kun heter "Xtra" har de hatt utstilt i butikk, men de kan også bestille inn Xtra Big har vi fått bekreftet. Bordet kommer bade i eik og i laminat.
Xtra Big info nederst her: http://pbjfurniture.dk/da/mobeldesign/spiseborde/x-tra

Har noen her kanskje Xtra-bord fra PBJ/Bohus og kan dere anbefale det? Har dere i såfall laminat-topp eller eiketopp? Vi skulle kanskje helst sett at bordet også fantes i sortbeiset ask (siden vi har sorte stoler med grått ulltrekk fra Bolia), men vi tenker at man kanskje også fortere går lei et bord som er helt sort?
Signatur