324    2    0  

Spisebord eller benkeplate i nanolaminat/fenix laminat - erfaringer? :)

 430     0
Er det noen her som har spisebord (eller f.eks. benkeplate) i den nye laminattypen som heter nano laminat eller Fenix laminat,  og som kan fortelle oss om det anbefales?

Det er spisebord vi er ute etter selv, med dette, men ønsker å høre erfaring med materialet sånn generelt om noen har, og om det er så bra som reklamene gir inntrykk av. Har kjent på Bolia sin Fenix laminat og opplever den som mykere og mer behagelig enn høyttrykkslaminat som jo er det vanligste fortsatt.

Takk. Smile
Signatur

   #1
 9     0
På møbelringen har vi bord fra en dansk leverandør som heter vannerup, som kan leveres i høytrykkslaminat. Det er ca 20 farger å velge mellom, og bordene kan bestilles på mål. Det er også 6 forskjellige ben og 4 forskjellige profiler på platekant.

Det fine med laminat kontra heltre, er jo at de er veldig robuste og tåler hard bruk. Trenger også minimalt med vedlikehold.
  (trådstarter)
   #2
 430     0
Dette prosjektet med bord ble liggende en stund - og vi trodde først Vannerup ikke hadde nanolaminat, men det har de jo, så nå holder vi på å velge bord. Benutvalget er vi ikke helt fornøyd med, skulle gjerne hatt en annen type skråben, men det ser ikke ut til at det har annet enn to skrå ben.

Vi skal ha sortmalt bord og kan velge mellom eik eller bøk underlag. Har det noe å si? Eik var ca. 3000 kr dyrere fikk vi vite. Sortmalt er sortmalt? Det virker heller ikke som at bøk er mykere enn eik, heller hardere faktisk, hvis jeg googler rett. Noen som vet? Smile

Har ikke funnet bilder av akkurat de kombinasjonene vi tester, så har Photoshoppet det foreløpig.

Første bilde:
Runde skrå ben og skarp bordkant.

Andre bilde:
Runde skrå ben med skrå kant.

Tredje bilde:
Vridde, skrå firkantede ben med skrå kant.

Spisebord eller benkeplate i nanolaminat/fenix laminat - erfaringer? :) - peetra_rettkant.jpg - NyttHus08
Spisebord eller benkeplate i nanolaminat/fenix laminat - erfaringer? :) - petra_svart.jpg - NyttHus08
Spisebord eller benkeplate i nanolaminat/fenix laminat - erfaringer? :) - kolding.jpg - NyttHus08
Signatur