11 655    12    3  

Timepris innleid tømrer

 7     1

Hei. Har fått en forespørsel om å bli innleid, da jeg driver for meg selv og har enk foretak. Noen som har innspill på timepris når man stiller med eget værktøy og bil?:)

   #1
 1 333     Bergen     0
Timepris varierer jo landet rundt, men er det noen grunn til å ta annen pris enn det du normalt fakturerer? Der er også noen forhold som spiller inn dersom du bare har én oppdragsgiver som er lurt å sjekke opp.

Ville ellers sagt at en timepris mellom 650-700 inkl.mva. bør du ta.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 7     0
Normalt har jeg fakturert 520+ mva, men tenkte dette kanskje var dyrt med tanke på han skaffer alle jobbene og tar alt ansvar og papirarbeid. Takk for svar:)
   #3
 5 133     Akershus     1
Vanskelig spørsmål. Kolvorok traff vel egentlig summen du tar idag, men du nevner jo ting som kanskje bør bidra i vurderingen? Helt enig i at dette er avhengig av hvor i landet, har vært i samme situasjon selv og sett eksempler på det. Du har en stor fordel, du er etterspurt. Jeg ville tatt en prat med oppdragsgiver og forhørt meg om det vil være galt med en slik sum som du skisserer. Tror absolutt du vil få et greit svar. Tror uansett det er enklere å gå for en litt høy pris idag enn å heve prisen ut over indeks senere.
  (trådstarter)
   #4
 7     0
det blir jo litt som og være ansatt, skrive timer og fakturere. Men jeg har jo fremdeles mine driftskostnader.. så ja, litt vanskelig er det som du sier. Men langt fra den prisen jeg oppererer med idag er ikke aktuelt føler jeg, da er det bedre og fortsette alene.
Takk for svar:)
   #5
 1 695     Trondheim     0
Når du er ansatt betaler arbeidsgiver en rekke ekstra kostnader for deg, som for eks. arbeidsgiveravgift.
Normalt også pensjon, forsikring osv.
Når du er selvstendig må du passe på slike ting selv - så selv om det kanskje føles ganske likt så lenge ting går greit så er det ikke det - og det er viktig at du er klar over hva det betyr dersom du for eks blir langtidssykemeldt, skader deg osv.
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 7     1
Så egentlig er det da ikke så galt og ligge på samme timepris som tidligere når jeg skal komme med et tilbud til oppdragsgiver. En tømrere som er ansatt pr idag ligger vel toppen på ca 250.- pr time, så kommer utgifter som arbeidsgiveravgift, pensjon, forsikring, bil, tøy, utstyr..ja som du sier, det er en hel del og tenke på som selvstendig:)
Takk for svar
   #7
 10 486     Akershus     0
Du har dine driftskostnader og annet som er nevnt her, men samtidig slipper du å bruke tid på befaringer, forhandlinger, skaffe oppdrag, ansvar for reklamasjoner osv. Det er jo ganske mye tid/utgifter som overføres til den som leier deg inn.
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 7     0
Det er akkurat det, og har hatt det i bakhodet når jeg skal prøve og finne en riktig pris som tilfredstiller begge parter😀
Takk for svar
TSt
   #9
 12 111     0
Men så er det oppdragsgiver som har fleksibiliteten med at du stiller opp på det antall timer han vil og du har løpende kostnader på det du til vanlig benytter for å få inntekter. Ikke så urimelig at han må betale noe mere enn en vanlig ansatt.
   #10
 3 542     Asker     0
Han som leier deg leier deg for lengre periode som betyr mindre salgsarbeid for deg. På den andre siden er du første som får sparken ved endret behov.
Signatur