307    6    0  

Benkeplate 5 meter

 15     0
IKEA sine benkeplater går max opp til 4 m. Det ser ut som at det samme gjelder for andre levrandører når jeg søker litt rundt. Noen som har kjøpt 5 meter lang benkeplate i laminat/kompaktlaminat noe sted? 

   #1
 1 218     Bergen     0
Sikkert teoretisk mulig å få bestilt, men blir det ikke i lengste laget vandring på et kjøkken? Markedet for slike plater er kanskje ikke så stort...Smile
Signatur
   #3
 2 836     0
Det finnes jo noen triks for å komme rundt dette også, feks bruke en vask som tar hele dybden og dermed deler plata i to.

Litt vanskelig å foreslår slike løsninger uten å se kjøkkentegningen.
   #4
 1 856     Asker     0
Dersom det kun er to plater bør ikke korian bli helt hårreisende. Det er følgelig med tanke på hva man sammenlikner med. Sammenliknet med billig laminat blir det nok litt.
Signatur
HSt
   #5
 20 214     Sørum     0
vi hjørne skjøtte plater, laminat det er utseendemessig ok og tar av en snau meter på lengden. kommer skjøt unna vask o.l så går det an å skjøte mellom 2 moduler også. Rette kanter
TSt
   #6
 4 938     0
Noen plater har riktignok litt "stort" tremønster på laminat platene hos Ikea. Dette burde matchet på hver ende av platen men det gjør det dessverre ikke. Det ble godkjent allikevel der jeg skjøtte med to plater etterhverandre, skjøt bør ikke inntil vask eller platetopp.