HSt
   #12
 34 596     Lillestrøm kommune     0
Igjen så er det tydeligvis noen som har glemt at de kan bytte ut krana med treningssenteret, ser ikke problemet med siste kommentaren heller.
   #13
 1 784     klippdalen     0
når du ikke kan åpne krana på normal måte uten at hele driten flekser så er det noe galt. har lite med styrke å gjøre. bare jalla løsninger.. ta deg en tur på ikea å test sjøl Smile
TSt
   #14
 13 183     0
Da er det i kombinasjonen med Ikea armatur at det blir slik. Kjøper ikke armatur på Ikea men f.eks. VATTUDALEN kum er helt OK. forsøkte en gang Ikea hull verktøyet men det virket ikke bra så tar hull å annen måte. Reslutatet er i allfall helt OK. Jeg har hjulpet flere med montering av kjøkken og alle har vært fornøyd med kum og monteringen av armatur.

Hvis det monteres utenfor kum må en passe på at en har armatur med høy hals som vender nedover slik at vann ikke renner tilbake langs armaturen. Når denne står på kum renner vann tilbake til sluk av seg selv så her gjøre det ikke noe om det renner vann ned langs denne.
TSt
   #16
 13 183     0
Her står det heller ikke i Ikea sin monteringsanvisning at det er beregnet å ta hull i beslaget på Hillesjön kum men på VATTUDALEN 1 1/2 og 2 kum. Så i følge instruksjonene må kran monteres på banken med denne typen kum.

  (trådstarter)
   #18
 2 356     0
Da har jeg bestilt. Ble benkeplate og underlimt vask fra Ikea, blandebatteri har jeg fra før av.

Kostnaden ble rett og slett for stor opp mot hva andre klarte å levere. Kan kjøpe mer en to benkeplater til hele kjøkkenet og til kjøkkenøy for under halve prisen av hva jeg fikk hos andre uten kjøkkenøy.

Forsegler kuttet der blandebatteri skal bare for å være på den sikre siden. Skulle der trekke vann ned hit så vil det ikke utgjøre noen skade. Tenker jeg smører på tek7 eller tilsvarende i flere omganger for å få det helt tett.