71    3    0  

Vannpumpe til kjøkken

 4     0
Hei,

Jeg skal renovere min nye leilighet da den er ganske gammel. Planen er å flytte kjøkken kort avstand ut i stua for å opprette et soverom, men rørlegger foreslo å flytte kjøkkenet enda lenger bort for å få bedre planløsning. Da må jeg ha en vannpumpe, noe jeg leser mye forskjellig om. Avstanden er ikke stor, ca 3-4m i taket og 2m opp veggen der kjøkkene står.

Jeg leser så mye forskjellig om disse pumpene og lurer på om dette er noe som er verdt det. Jeg har hørt det er større risiko for lekasje, at de bråker veldig og at det kan oppstå lukt. Med andre ord at det er mye som kan gjøre livet litt vanskeligere. Rørlegger mener han kjøper pumpe av veldig god kvalitet og en waterguard eller noe som skal oppdage lekasje (usikker på hva det heter)

Er det noen her som har erfaring med slike pumper? Er det verdt det mtp. bedre planløsning og er dette noe som kan senke verdien på boligen til slutt?

Takk

TSt
   #1
 9 445     0
Det er avløps pumpe det er snakk om her. Dvs en klarer ikke å lage fall på avløpsrør fra kjøkkenet men har trolig planer å føre det over tak e.l.
  (trådstarter)
   #2
 4     0
Hei TSt, det kan nok stemme. Har ikke så mye kunnskap her så bare kom med rettelser.

Har du erfaring med disse? Er det veldig mye å måtte styre med?
TSt
   #3
 9 445     0
Har benyttet det i et næringsbygg men da var det ikke på kjøkkenvask. Var bare siden avløp / avløpspumpe ikke var nevnt i første innlegg.