193    5    0  

Avtale om kjøp og er dette lovlig

 74     0
Lurer på noe. Om man inngår avtale om kjøp av f. Eks garasje med porter. Man får pris og signerer avtalen. Deretter får man beskjed om at garasjeporter leverer vi ikke. De kan ikke eller vil ikke dokumentere at dette ikke er med i den prisen jeg betaler. Er dette lovlig når porter var med i avtalen? 

   #1
 5 877     Akershus     0
Ikke om dette er en kontrakt der det står skrevet at port er inkludert. Skjønte ikke helt argumentet deres, dersom de ikke leverer port selv finnes det mange som kan levere. Er dette en ferdiggarasje?

Interessant om en ferdiggarasjeleverandør ikke leverer med port Wink


.Thag
  (trådstarter)
   #2
 74     0
Vi bygger hus og har bestilt med garasje og porter med fjernkontroll. Spesifiserte også at vi skulle ha 2 ekstra kontroller som de la inn i prisen. Når vi hadde signert får vi melding om at porter ikke leveres uten at prisen går ned eller at de kan dokumentere at dette ikke er med i summen
   #3
 42     0
Ser du har stilt flere spørsmål her på forumet, er utfordrende å komme med innspill når man ikke helt klar kan forstå spørsmålet eller har noe mer informasjon.

Er kontrakten basert på en tilbudsforespørsel fra dere hvor det står beskrevet at det skal leveres garasjeport eller entreprenørens tilbud hvor dette ikke er nevnt?
  (trådstarter)
   #4
 74     0
Tilbudet var basert på konkrete ønsker og inneholdt alle detaljer. Synes det er merkelig om man kan gi tilbud på levering og ta betalt for dette uten å faktisk levere i henhold til avtale. Vi spurte spesifikt om porter kunne leveres i ønsket størrelse og portåpningen ble noe høyere enn planlagt for å tilpasse størrelsen som kunne leveres før avtale ble inngått.