726    0    5  

Bygge hus? Dette kan det være lurt å tenke på allerede nå.

 16     Fredrikstad     5
Dersom du er i prosessen med å bygge hus har du kanskje allerede tenkt litt på hva du vil komme til å trenge av solskjerming, eller du har kanskje tenkt at det er for tidlig å ta stilling til?
Det kan uansett være lurt å ha dette litt i tankene allerede nå, slik at når eller om du bestemmer deg for å bestille solskjerming, slipper du å gjøre fordyrende inngrep i fasaden eller legge opp strømpunkter med ledninger klamret synlig på vegg.
Det er spesielt to ting vi anbefaler at du tar stilling til:
-          Strøm.
De aller fleste utvendige solskjermingsprodukter er motoriserte og trenger strøm.
Rent praktisk er det mye enklere å legge ut et tomt trekkerør før kledning er på og vegger og tak er tettet, enn å i ettertid måtte legge åpen kabel fra nærmeste strømkilde.
Estetisk er det også selvfølgelig penere om dette er tenkt på i forkant, og kostnadsmessig er det absolutt å foretrekke.
 
-          Vannbrett.
Vannbrett over vindu er veldig vanlig. Noen ganger av praktiske hensyn, andre ganger av rent estetiske hensyn. Det kan være verdt å merke seg at dersom du ved et senere tidspunkt ønsker enten persienner eller Zipscreens, har begge disse produktene en kassett eller et front-cover i topp og dette ønsker man jo fortrinnsvis over og ikke foran vinduet.
Dersom du er ute i god tid kan snekkeren ofte ta høyde for dette, enten ved å kutte ut, heve eller rett og slett gjøre slik at vannbrettet stikker ut så lite som mulig.

 
Ved å tenke på disse tingene allerede nå, gjør du det enklere og billigere for deg selv den dagen du evt. Bestemmer deg for å kjøpe utvendig solskjerming.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe rundt dette.Bygge hus? Dette kan det være lurt å tenke på allerede nå. - Vannbrett og trekkerør.png - Solskjerming AS

 
Har du ikke mulighet til å heve/fjerne vannbrettet, eller det er allerede på plass?
Vi har løsninger for dette også. Spør oss om råd!
www.solskjerming-as.no
 
Solskjerming AS er forhandler av skreddersydde solskjermingsprodukter, både innendørs og utendørs. I våre nettbutikker legger du enkelt inn mål, velger farge etc. og får opp pris med en gang.
Alle de produkter vi selger i våre nettbutikker er enkle å montere selv. Er du usikker? Spør oss om råd! www.solskjerming-as.no

Relevante linker:

Utvendig zip screen: www.zipscreens.no

Utvendig persienne: www.utvendige-persienner.no

Terrassemarkise: www.terrassemarkise.no

Innvendig Solskjerming (Plissegardiner og Duett®, Lamellgardiner etc.):
 www.innvendig-solskjerming.no