200    2    0  

Enkel-Design.no vi tegner påbygg, garasje, bolig, hytte. Vi jobber også online. Rimelig!!!

 22     Stord     0
Skal du bygge på huset? Eller trenger du en garasje? Bare sett igang og tegn på et ark. Vi har online tjenester som utarbeider tegninger av det som du sender til oss på post@enkel-design.no Vi lager tegninger og sender til deg som du kan vurdere og eventuelt komme med nye innspill. Dersom du blir fornøyd, lager vi byggetegninger og byggesøknad-tegninger. Husk at kommunen mest sannsynlig har tegninger av huset ditt hvis du tenker på påbygg.

www.Enkel-Design.no
Enkel-Design.no vi tegner påbygg, garasje, bolig, hytte.  Vi jobber også online. Rimelig!!! - loso strona.jpg - Enkel-design

  (trådstarter)
   #1
 22     Stord     0
Visste du at du kan bygge garasje uten å søke???

Les mer på http://www.enkel-design.no/visste-du/

Vi tegner garasje, ute-stue, anneks, påbygg på huset. Har du et prosjekt og du ikke vet hvordan du skal gå fram? Bare skriv til oss post@enkel-design.no  vi gir deg noen tips. Da sparer du tid og penger.


http://www.enkel-design.no/
  (trådstarter)
   #2
 22     Stord     0
Fra husbankhus til en moderne design.

https://www.enkel-design.no/husbankhus-moderne-design/

Her er et eksempel på hvordan du kan forandre ditt hus fra 60/70 til mer moderne design? Her er det tegnet et påbygg med ekstra lofts etasje som øker arealet med ca. 60m2 (2 ekstra soverom, en loftstue og et bad). Det trenger ikke å bli veldig dyrt prosjekt dersom du uansett må bytte takstein og kledning på huset. I mange tilfeller er det mulig å gjennomføre påbygg uten at du trenger å renovere hele huset.

Her er det mange muligheter!!! Er du flink til å gjøre litt selv, kan du få et byggmester-firma som gjør bygget ferdig utvendig og du kan innrede selv.
Bor du på drømmeplassen, kan du også få et drømme-hus.
Har du lignende prosjekt, ta kontakt på post@enkel-design.no