32 750    35    0  

Epoxygulv fra EpoxyGrossisten AS

 111     0
Hos EpoxyGrossisten AS får du flytende kvalitetsprodukter til gulv og vegg.

Har observert at det stadig kommer en del epoxy relaterte spørsmål her, så svarer gjerne på tekniske spørsmål, bruksområder eller annen rådgivning som trengs her.

Vi har kampanjedager hos oss i EpoxyGrossisten ut november, så ta gjerne kontakt med oss. Kampanjen gjelder alle våre produkter.

Vi leverer både til forhandlere som Fargerike, Malia, Flugger osv, men ta gjerne kontakt med oss direkte!

Ring oss gjerne på: 953 38 090
eller SMS "EG" til 2007

Mvh, EpoxyGrossisten AS
Signatur

   #1
 378     Arendal     0
Hvor lenge etter at selen til garasjen er støpt er det trygt å påføre epoxy? Skal ha en innebygget garasje i huset på 25kvm. Hvor mye vil dette koste i materialer?
Signatur
   #3
 1 617     Rogaland     0
Hvordan funker epoxy på garasjegulv uten fuktsperre?
Gulvet er ikke synlig vått, men gulvet blir synlig mørkere under en gummimatte etter en viss tid.
  (trådstarter)
   #4
 111     0
Svar til 912R-
Legger du epoxybelegg på ett fuktig området vil det nok desverre blir problematisk. Beste løsningen på dette vil være å bruke en membran/ fuktsperre som primer. Vi har ett produkt som heter R.S. Dampshield. Dette produktet er en primer/ fuktsperre som hindrer at fukten ødelegger epoxyen. Da blir du kvitt fuktproblemene i gulvet.

Svar til Jossix-
Dette har jeg sendt til produsenten av produktet, å vil komme tilbake til deg snarest. (I morgen)

Svar til Maxmilo11-
Etter støp må det ventes 28 døgn før man gjøre noe. Deretter vil jeg anbefale deg R.S.Dampshield som primer/membran for å unngå restfukt og fukt problemer. Deretter en 100% epoxy som heter Resucoat HB. Dette kan du lese mer om på www.epoxygrossisten.no
Prisen på akkurat dette er vel ca 100,- m2. Vi har en kampanje ut November, så bestemmer du deg evt før dette, så vil det nok bli litt billigere også.

Vi har veiledninger til påførsel av R.S dampshield & Resucoat HB på våre nettsider. Veldig enkel "Gjør det selv" guide. Viktig å gjøre godt forarbeid når det gjelder vasking av gulvet.

Hvis det er noen uklarheter her, så bare spørr, eller send mail på Jostein@epoxygrossisten.no

Ha en fortsatt fin kveld, og god helg!
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 111     0
-Jossix
Det foreligger ingen offisielle tester på om epoxybelegg stanser radon men det påståes at epoxybelegg  har en dempende virkning uten at vi kan iinestå for dette.

Mvh, EpoxyGrossisten
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 111     0
-Torango
Det kan bli litt glatt med sne. Men ikke så veldig. Det er jo ett alternativ å stø kvatssand i det, da vil du få en antiski på toppen. Vi har også ett produkt som heter Resucoat Profile, dette har en antiski i seg. Så da trenger man heller ikke strø i sand selv.

Eks.
Primer/ grunning: Resuseal WB ( Dette er en primer) ELLER, R.S. Dampshield (Dette er en primer samt fuktsperre)
Toppstrøk: Resucoat Profile ( Dette er en 100% epoxy som også innholder 100% tørrstoff, to komponent)

Mvh, EpoxyGrossisten.
Jostein@epoxygrossisten.no
Signatur

   #8
 1 231     Bergen     0
Jeg skal få 5-10 mm avrettingsmasse med B55 betong i min garasje etter uhell under gulvstøp. Avrettingsmassen kommer når det har gått 3 uker fra gulvstøp. Hvor lenge må avrettingsmassen herde før jeg kan legge epoxy på gulvet?
  (trådstarter)
   #9
 111     0
Hei Berland.

Jeg ville da anbefale at du ventet en uke etter avrettningsmassen er lagt, deretter bruker du R.S. Dampshield og Resucoat HB.

-R.S. Dampshield er en damptett primer som fungerer som en fuktsperre. Dette vil hindre at eventuell fuktighet å trekke opp i epoxyen.

- Resucoat HB er topcoatingen som er utolig slitesterkt, og som vi anbefaler til bruk i garasjer, hobbyrom samt verksteder med lett trafikk (Fottrafikk, bil, piggdekk, truck osv.)

Håper det hjalp. Skulle det være noe annet som dukker som, så ta kontakt, eller spørr her på forumet:)

Signatur
   #10
 1 231     Bergen     0

Hei Berland.
Jeg ville da anbefale at du ventet en uke etter avrettningsmassen er lagt, deretter bruker du R.S. Dampshield og Resucoat HB.

Takk. Hvor viktig blir syrevask når man legger på fersk avrettingsmasse? Det ene rommet som jeg skal legge i kan jeg ikke spyle med vann etterpå (ingen sluk).