5,078    1    0  

Fronter til IKEA skrog / STUDIO10

 3     0
Vi får en del henvisninger fra kunder som har vært innom ByggeBolig.no, og får høre at innleggene om STUDIO10 er gamle og det er lite informasjon. Legger derfor inn litt fersk informasjon til dere som vurderer skrog fra IKEA, men ønsker andre fronter.
Det hele startet i Sverige for noen år tilbake, nå er drift og produksjon i Norge. Frontene er håndlaget på snekkerverksted og tilpasses til både IKEA skrog (faktum, metod og pax), og skrog fra noen andre leverandører. Vi skreddersyr løsninger og kan tilby flere tusen muligheter. Materialene er finert mdf (eik, ask, bjerk, valnøtt og furu), gjennomfarget mdf (10 farger) og lakkert mdf (1950 farger). Mer informasjon og bilder finner du på www.studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - EIK og PLAIN.jpg - post@studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - EIK og Valchromat.jpg - post@studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - GREPP NCS-7500N.jpg - post@studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - GREPP sort.jpg - post@studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - GREPP.jpg - post@studio10.no
Fronter til IKEA skrog / STUDIO10 - Valchromat.jpg - post@studio10.no
Signatur

   #1
 6,704     Akershus     0
Hei og velkommen til Byggebolig!

Jeg har flyttet innlegget fra "kjøkken" til "firmainformasjon". For fremtiden hadde det også vært fint om dere kunne oppdatere signaturen deres med litt mer informasjon om firmaet. Da blir det helt krystallklart at dere er et firma/en leverandør. Signaturen kan redigeres ved å klikke inn på brukerprofil og velge "innstillinger". Feltet for signatur finner dere nederst i skjemaet.


cheffen,
moderator på Byggebolig