21,337    43    1  

Gustavsberg / Villeroy & Boch på Bygge Bolig

 49     0
Heisann! Jeg heter Anita Meian og representerer Villeroy & Boch Norge AS her på forumet. Internt kalles jeg bare Meian og jobber i hovedsak med salg og marked  :)
Vi er en leverandør til vvs bransjen og eies av Villeroy & Boch konsernet i Tyskland. Vi selger baderomsutstyr til grossist fra både Gustavsberg og Villeroy & Boch. Vi kaller oss en totalleverandør, fordi vi kan skaffe alt synlig utstyr til badet. Og med begge våre merkevarer kan vi nå omtrent alle stilarter og design du måtte ønske deg.

Grossisten selger våre produkter til rørleggeren eller baderomsbutikken, og det er her forbrukeren ofte henvender seg når de har spørsmål. Ved å være tilstede her på forumet, håper vi også å kunne bidra til at både fagfolk og forbrukere får hjelp så raskt som mulig.

Med meg her på forumet har jeg kollega Marius Henriksen. Marius er rørlegger og svarer mer enn gjerne på tekniske spørsmål.

Gustavsberg har levert sanitærutstyr til det norske marked i flere tiår, og har vært spesielt opptatt av miljøvennlighet og energibesparende teknologi. Vi hjelper deg mer enn gjerne med utstyr til det miljøsmarte baderom  -  her er det faktisk en del penger å spare Wink Vi leverer nordisk design og kvalitet, som er både klassisk og tidløst!

Villeroy & Boch har et enormt utvalg av utstyr til baderommet, og her kan du virkelig drømme deg bort  Grin Ønsker du deg noe som ingen andre har, så er mulighetene store! Her er det viktig å ha god tid i planleggingsfasen, slik at alle viktige løsninger og detaljer ivaretar deg og din livssituasjon – og at badet får gjenspeilet din identitet. Mange lekre design, høy kvalitet og enorme muligheter!
Villeroy & Boch produserer også fliser, kjøkkenvasker og husholdningsporselen.

Våre produktgrupper:
• Kraner og dusjsett
• Toaletter og servanter i porselen
• Innbyggingssisterer
• Dusjhjørner og dusjkabinett
• Baderomsmøbler
• Badekar og massasjekar
• Kjøkkenvasker i porselen
• Tilbehør

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Gustavsberg / Villeroy & Boch på Bygge Bolig - Artic.Black.Washbasin.jpg - Villeroy & Boch / Gustavsberg
Signatur

   #1
 6,703     Akershus     0
Velkommen! Vi hadde vegghengt klosett fra Villeroy & Boch i forrige bolig - så da var det samme porselensleverandør både i kjøkkenskapet og på badet 8)

Spøk til side! Vi bygger nytt bad nå. Ser etter et kompakt, gulvstående klosett med S-lås. Så lite som praktisk mulig uten at man går ned på barnestørrelse Smile Har dere noe å anbefale?
  (trådstarter)
   #2
 49     0
Takk skal du ha  :)
Da vil jeg anbefale Gustavsbergs Nautic 5500, som er en gulvstående wc med skjult s-lås. Den kan du få med enkeltspyling 6 ltr, eller dobbeltspyling 3 og 6 ltr. Vi har fått gode tilbakemeldinger på denne både fra rørlegger og forbruker  Smile Den er ganske kompakt, vil jeg si.
Gustavsberg / Villeroy & Boch på Bygge Bolig - WC5500.1.jpg - Villeroy & Boch / Gustavsberg
Gustavsberg / Villeroy & Boch på Bygge Bolig - 5500_måltegning.jpg - Villeroy & Boch / Gustavsberg
Signatur
   #5
 6,703     Akershus     0
Takker igjen!

Får måle litt. Rørleggeren har allerede plassert avløpsrøret så nærme veggen han kunne (det vil si, det gikk en bjelke i gulvet som gjorde det nødvendig å plassere det så nærme). Det varierer kanskje også litt fra modell til modell når det gjelder hva slags klosett som passer.

Kan jo også bruke en eksentrisk stuss for å vinne litt plass.

  (trådstarter)
   #6
 49     0
Moro å kunne hjelpe  :)
Eksenterstuss kan nok være en god løsning, da har du enda 15 mm å gå på. Jeg tror ikke det er så store variasjoner ute å går mellom de ulike wc-modellene.
Lykke til videre  Grin
Signatur
   #7
 6,703     Akershus     0
Utseende- og rengjøringsmessig hadde skjult S-lås absolutt vært å foretrekke, så satser på at det er plass til det. Slik jeg har forstått det er kombinasjonen skjult S-lås og eksentrisk stuss helt kurant ( man kunne jo tenke seg at det ikke var plass til en eksentrisk stuss inni "skjulingen".

   #8
 6,703     Akershus     0
Jeg har målt. Det er 5.5 cm. fra vegg til avløpsrør (kant, ikke senter). Dette skal vi få til Smile Ser på måltegninger fra andre produsenter at minimumsavstanden fra ferdig vegg til senter av avløpsrør oppgis til 100 mm.

Dersom det er behov kan man vel også vinne litt ved å bruke en 90-graders bend på avløpet og sette inn et klosett med P-lås? Ser blant annet at Gustavsberg Nautic 5510 med skjult P-lås har en minimumsavstand til vegg på 45 mm. Denne ser ut til å være like kompakt som 5500.
  (trådstarter)
   #9
 49     0
Da har du jo god plass, rundt avløpet i hvert fall Smile Men jeg synes det blir penest med skjult s-lås, ikke p-lås.

Jeg vet at mange benytter kombinasjonen p-lås og Variobend hvis avløpet i gulv kommer veldig langt fra vegg. Jeg har sett eksempler som ligger over 20 cm fra vegg senter avløp, og da anbefaler vi en wc som heter Gustavsberg Artic med p-lås i kombinasjon med variobend. Da kommer sisternen helt inntil veggen :)
Signatur
   #10
 6,703     Akershus     0
Nå føler jeg meg litt dum her Smile Avstanden er 5,5 cm, Nautic 5500 med skjult S-lås krever 7,5 cm. avstand til vegg. Om jeg bruker en eksenterstuss som gir meg 15 mm. ekstra å gå på vil jeg mangle 0,5.

Er det god plass? Smile