#22
 6,701     Akershus     0


Det er jeg enig i. Dette virker å være drivende populært i Statene, men ser ikke ut til å være noen hit i Norge. Jeg hadde en runde på mange forskjellige butikker i Oslo for et par år tilbake uten å finne en slik.
MGH
   #23
 33     Langt uti huttiheiti     0
Må hive meg på her Smile Alt hultafors jeg har kjøpt er jeg svært fornøyd med. Spesielt hammer, brekkjern, talmeter, vater og ikke minst den sammenleggbare vinkelen!
   #24
 259     Trøndelag     0Det er jeg enig i. Dette virker å være drivende populært i Statene, men ser ikke ut til å være noen hit i Norge. Jeg hadde en runde på mange forskjellige butikker i Oslo for et par år tilbake uten å finne en slik.


Brukte den til det meste. brilliant og bruke når du kapper foreks. 2x4 med sirkelsaga som rettholdt.
Signatur
  (trådstarter)
   #25
 58     0


Denne har vært diskutert i produktrådet tidligere, men vi har sett at det har vært en svært lokal etterspørsel etter denne vinkelen. Det er derfor ikke vært aktuelt og produsere opp en slik modell.
Signatur
  (trådstarter)
   #26
 58     0

Kjøpte meg et talmeter (hultafors 3m) for et par uker siden. Men nå i kveld så ramlet det ned fra sagekrakken. Den delte seg litt i toppen. Tok og klemte den sammen igjen og en runde med ducttape. Wink Men den ble ikke helt den samme igjen, den må hjelpes inn ved innrulling.
Tåler dette talmetere ikke mer enn et lite fall? Ser og at produktet har nå gått ut fra sortimentet til Clas Ohlson. http://www.clasohlson.com/no/Hultafors-3-m-Talmeter/Pr407768000 Så kanskje en grunn til det?
Men alt annet av hultafors produkter som jeg har, så har jeg hvert fornøyd med kvaliteten


Vi har samarbeid med mange grossister og kjeder i Norge og årlig går vi igjennom sortimentet hos disse. Talmeter er et produkt som trenger kunnskap og tid i butikk og selger seg ikke selv. Vi ønsker en god distribusjon på varene våre, men noen ganger er det ikke opp til oss og bestemme.
Signatur
  (trådstarter)
   #27
 58     0
Vi har nå lansert nye stemjern EDC - designet for å kombinere maksimal skarphet med slitesterk holdbarhet. Stemjern EDC har sterke blad av japansk stål og et smidig håndtak, produsert av glassfiberforsterket PP-plast som tåler tøff bruk. Bladets innfestning har tagger på innsiden for å forhindre at det trykkes inn i skaftet når en slår på det, noe som gjør at verktøyet oppleves som ekstra stabilt. Den nye produktkategorien inkluderer stemjern med bladstørrelser fra 6mm til 32mm.

Hultafors lanserer samtidig huljern IGC d22 – skarp, pålitelig og alltid tilgjengelig ved montering av låsekasser, sluttstykke eller hengsel i tredører. Et komplisert arbeid som nå blir effektivisert ;D

Les mer om våre stemjern her


Hultafors  - verktøy til å stole på - Hultafors-stemjern.jpg - Hultafors Group
Signatur

   #28
 3,041     Akershus     0
Kom på et Hultafors-produkt jeg ikke har vært så fornøyd med; denne stemjernkniven. Slike kniver som ikke er krummet i front, men har en front som et stemjern. Hultafors sin er som en tradisjonell kniv, men med butt front. Her burde Hultafors sett på Bacho sin kniv. Tynnere egg og en side som er helt slett. Gjør kniven langt mer allsidig. Minuset med Bacho sin er at den er for lang.

Altså ønsker jeg at Hultafors sin versjon får:
* Kun sliping på en side
* Mindre(større?) vinkel på slipingen slik at eggen bli større.
* Beholde størrelsen på kniven

Make it happen!  ;D
  (trådstarter)
   #29
 58     0


Vi er stolte av at vår kløyvøks KLY 7-1,5 kg fikk best i test på klikk.no i 2011. Har disse testene troverdighet for dere? (http://www.klikk.no/bolig/verktoy/article718827.ece
Stålet bearbeides med mange slag som øker stålets tetthet og dermed også øksens holdbarhet.Har en tydelig herdesone, hvor øksen kan slipes om med uforandret styrke på eggen.

Vi lager fortsatt håndsmidde økser på fabrikken i Hults Bruk - og det har vi gjort siden 1697. Se film fra produksjonen under Smile

[flash=570,321]http://www.youtube.com/v/DXt-5Z9NxrU[/flash]
Signatur
   #30
 6,701     Akershus     0
Mitt inntrykk er at testene hos Klikk er greie. Det er som regel proffe håndverkere som utfører dem. Når de testet kompressorer mener jeg håndverkerne brukte dem til alle mulige oppgaver over flere uker.

Noen ganger kan man undres over at de blander proff- og hobbyverktøy (eller er det noen andre kanskje?). Synes også at selve vurderingene av verktøyet noen ganger er litt knappe, litt lite tekst.

Tror det er denne kløyøksen jeg selv har. Jeg husker ikke modellnummeret, men husker veldig godt at jeg fikk den til vesentlig lavere pris i Sverige enn i Norge Smile Øksa er god.