197    1    0  

Hvorfor varmes ikke varmepumpen?

 3     0


Midt på vinteren vil du ikke spørre: Hvorfor varmer ikke varmepumpen min?
Den gode nyheten er at vi har svar for deg.
Hvis varmepumpen når temperaturen du angir, men den ikke føles varm, lurer kroppen din (varmepumpen fungerer faktisk helt fint)!
Hvis varmepumpen ikke når den innstilte temperaturen din, er det en liste over sannsynlige problemer, inkludert:
Utvendig enhet er sperret
Kjølevæsken er lav
Luftfilter er skittent
Utedelen har ikke strøm
Les detaljene (og løsningene) for hvert nummer nedenfor.

Tåler du ikke kulden i ett minutt til? Vårt team av eksperter kan diagnostisere og reparere varmepumpen din raskt. Ring oss eller planlegg en avtale på nettet.
Hvis varmepumpen når den innstilte temperaturen …
Hvis varmepumpen når temperaturen du har satt på termostaten, men det føles som om det blåser kald luft, er det sannsynligvis ingen problemer med varmepumpen din.
Varmepumper blåser faktisk luft som er varm, men føles kald for oss. De produserer typisk luft som er fra 40 til 55 C, men fordi kroppstemperaturen vår er høyere enn den, føles den luften “kald.”
I motsetning til ovner som varmes opp i korte, sterke utbrudd med “varm” luft, kjører varmepumper lenger for å produsere en jevn strøm av varm luft (varm luft som kan føles kald for oss).
Hvis varmepumpen ikke når den innstilte temperaturen …
Hvis termostaten ikke når temperaturen du har angitt for den, kan varmepumpen få et av følgende problemer:
Utvendig enhet er sperret:
Varmepumpen din trekker varmen fra luften utenfor inn i hjemmet ditt. Det sliter med å gjøre dette hvis luftstrømmen til utedelen blir blokkert av rusk (blader, gress, etc.), snø eller is, eller blokkeringer som gjerder eller sperrer.

Løsningen: Rengjør utedelen din og fjern eventuelle blokkeringer (rusk, snø, gjerder osv.) Som kan forhindre riktig luftstrøm.
Kjølevæskeavgiften er lav:
Varmepumpen din henter varme inn i hjemmet ditt gjennom kjølemedium. Hvis kjølemediumnivåene dine er lave, vil varmepumpen din slite med å få nok varme inn i huset ditt til å varme det ordentlig.

Løsningen: En varmepumpe tekniker må komme for å evaluere kuldemediumnivået for å finne ut om systemet må lades opp. Hvis nivåene er lave, er det en lekkasje som må fikses.
Luftfilter er skittent:
Luftfilter er ment å fange rusk, men når de blir for skitne, begynner de å blokkere luftstrømmen til fordamperspolen (den delen av varmepumpen som faktisk varmer luften når den er i “varme” -modus).

Løsningen: Sjekk filteret ditt, og endre det hvis det er skittent.
Utedelen har ikke strøm:
Hvis utendørsenheten din mangler strøm, vil blåseren blåse kald luft over en kald spole (i motsetning til kald luft over en varm spole hvis strømmen var på). Dette resulterer i at kald luft i stedet for varm luft blåses inn i hjemmet ditt.

Løsningen: Sjekk bryterboksen. Hvis bryteren for utendørsenheten ble utløst, må du tilbakestille den. Hvis enheten fremdeles ikke har strøm, må du kontakte en tekniker.
Vi kan hjelpe! Enten problemet ditt med varmepumpe er en av de som er nevnt på denne listen eller ikke, kan vårt team av erfarne teknikere diagnostisere og løse problemet raskt. Kontakt vårt team for mer informasjon eller for å bestille tid! på https://www.gklima.com
Hvorfor varmes ikke varmepumpen? - 20200323_201859.jpg - DerikG