2,441    1    0  

Hytter For Alle på byggebolig.no

 2     0
Hei!

Ønsker med dette å introdusere Hytter For Alle på byggebolig.no.

Hytter For Alle jobber med markedsføring for våre partnere og med å veilede kunder som ønsker å bygge hus eller hytte.
Våre samarbeidspartnere har tilsammen mer enn 40 års erfaring med å bygge hus, hytter og annekser i Europa og Skandinavia. En partner bygger hytter, hus og anneks laget av økologisk prefabrikkert tremateriale. Den andre partneren vår bygger økologiske lavenergihus og passivhus fra byggematerialet Durisol.
Durisol er et premium kvalitet konstruksjonsmateriale som er laget av resirkulert tre. Durisol er et velkjent byggemateriale i Europe, Canada, USA, England og Russland. Durisol har blitt brukt i over 60 år og er et sikkert og pålitelig alternativ innen massivhuskonstruksjon. På grunn av materialets letthet og enkle tilvirkingsmetode, kan byggetiden reduseres med opptil 50% på et vanlig familiehus.
Durisol sine hovedegenskaper er:
• Laget av 90% resirkulert tre (treavfall) og mineraliseringsprosessen gjør at Durisol blokkene ikke råtner. På grunn av trematerialet som blir benyttet i produksjonsprosessen, har Durisol en naturlig puste evne. Dette betyr at alle bygninger som bygges med Durisol vil få et merkbart bedre inne-miljø enn tilsvarende bygninger bygget av andre massivbygg materialer eller reisverkbygg. Durisol er også økologisk, noe som betyr at ingen kunstige stoffer blir tilsatt produktet i produksjonsprosessen.

• Durisol er et ikke-brennbart materiale. Brannsikker ved 1100 grader Celsius og brannspredningsfaktor på 0, klasse A2. Ved branntester på 4 timer og 1100 ° C ble det ikke påvist noen strukturelle skader på Durisol blokkene.

• Meget gode lydisolerende egenskaper og Durisol har blitt brukt over hele Europa og Nord-Amerika som støyskjermer på motorveier og jernbaner. Kombinert med termisk masse, gir dette et utrolig stille og rolig miljø som har blitt spesielt lagt merke der Durisol har blitt brukt til å bygge skoler og andre offentlige bygninger.

• U-verdier så lave som 0,19. Den unike produksjonsteknologien gjør at Durisol blokkene er blant de reneste og varmeste av de bygningsmaterialene som er tilgjengelig på markedet i dag. Ved hjelp Durisol blokker og Rockwool isolasjon oppnår man en U verdi på 0,10 i ytterveggene. Dette ved hjelp av kun 10 til 20 cm isolering, noe som gir en betydelig kostnadsbesparelse.

• Hurtig byggeprosess som ikke krever tungt fysisk arbeid (blokkene er veldig lette). Dette minimerer byggetid og lønnskostnader. For å bygge en enebolig er det nok med 4 arbeidere. Tidsbesparelsen kan være på opp til 50% i forhold til normale bygg.

Alt dette gjør at Durisol gir deg et hus med meget høy kvalitet til en lav pris.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre produkter og byggemetoder, kan du besøke oss på www.hytterforalle.no eller sende oss en e-post: info@hytterforalle.no.

Vi tilbyr hus i klassisk, moderne og funkis stil.

Med Vennlig Hilsen

Richard Folland

Hytter For Alle
hytterforalle.no
Org nr. 911980045


  (trådstarter)
   #1
 2     0
For en måned siden lanserte Hytter For Alle en ny nettbutikk. Vi så at mange kunder tok kontakt og ville vite mer om våre produkter. Derfor tenkte vi at en nettbutikk, hvor mest mulig informasjon var tilgjengelig, ville gjøre det enklere for de som besøker vår internettside. Fra nettbutikken selger vi høy-kvalitets anneks, sauna og paviljonger fra forskjellige leverandører i Litauen.

Vi jobber for at prisene skal være så gunstige som mulig og at du skal få best mulig service, før, under og etter levering av ditt produkt.
De fleste av våre anneks er produsert etter et maskinlafte prinsipp. Montering gjøres enkelt ved hjelp av veiledningen som følger med. De fleste anneksene kan etterisoleres hvis ønskelig, og vi er selvfølgelig behjelpelig med å tilpasse våre produkter etter ditt ønsker.

Vi tilbyr også saunaer, paviljonger og grillhytter. Disse leveres også direkte fra fabrikk, noe som sørger for lavest mulig pris for deg. Du kan velge mellom materiale i furu eller termotre og farge på taket.

Det er også viktig å huske på at 1. juli i år kommer det nye byggeregler i Norge som vil gjøre det enklere å sette opp bygg på opptil 50 kvm på egen tomt.
I løpet av sensommeren håper vi å kunne lansere en ny kategori med garasjer. Vi håper også å kunne tilby flere betalingsmetoder i nærmeste framtid. Du kan se alle våre produkter og følge utviklingen av nettbutikken vår her: http://hytterforalle.no/butikk/.

Ved spørsmål, kan vi kontaktes på info@hytterforalle.no eller på telefon 41 55 48 40.

Med Vennlig Hilsen

Richard Folland

Hytter For Alle
hytterforalle.no
Org nr. 911980045