4 016    4    0  

IEC-HUS på ByggeBolig

 25     0
Hei!  :)

Jeg representerer IEC-HUS her på forumet og ønsker å komme med en liten introduksjon om hvem vi er og hva vi kan tilby.

IEC-HUS er en boligleverandør som startet opp i 2000. Våre hus bygges etter elementmetoden. Det vil si at vi leverer vegger og etasjeskille som elementer og takverk ferdig prefabrikkert. Vi heiser og monterer yttervegger og gulv på ca. 2-3 dager, og etter ytterligere 3-4 dager er også taket tett. Det å bygge etter elementmetoden, (kalt elementhus/ ferdighus) har sine fordeler med at byggetiden blir kortere. Dette fører til lavere totalkostnad for deg som kunde og blant annet mindre risiko for fuktskade.

Vi kan tilby flere kolleksjoner med eneboliger, tomanns- og firemannsboliger. Alle boligene er basert på solide norske byggetradisjoner. Dette er hus som passer for alle livsfaser og livsstiler; det er hus med lys og luft, med gjennomført kvalitet, og som tilfredsstiller alle krav til materialer og utførelse.

Mer informasjon om oss og våre hus finner du på vår hjemmeside; iec-hus.no.

Har du spørsmål eller kommentarer til IEC-HUS eller om noen av våre hustyper så ta gjerne kontakt, enten her på byggebolig.no eller via vår hjemmeside så svarer jeg så godt jeg kan.  :)

Med vennlig hilsen
for IEC-HUS
Anette Kristiansen
Markedsskoordinator

www.iec-hus.no
Signatur

   #2
 210     0

Hva med å legge ut en prisliste?


de ligger allerede ute.

Bruker iec hus i trøndelag til å sette opp vårt hus, og er godt fornøyd. I en byggeprosess møter man mange utfordringer, og noen ganger er man fornøyd med utfallet, andre ganger ikke. Iec-Hus er ihvertfall imøtekommende og løsningsorinterte, så vi er godt fornøyde så langt.
  (trådstarter)
   #4
 25     0
Hei :)

Beklager sent svar vedr. link til prislister.

Vi er for tiden i en prosess der vi reviderer vår prisliste. Vi arbeider med å optimalisere boligene og gjøre prislisten så kundevennlig og forståelig som mulig.
Denne prosessen blir ferdigstilt samtidig som lansering av vår nye huskatalog (i februar-mars 2014). Vi vil publisere oppdatert prisliste her på byggebolig først når denne prosessen er ferdig - slik at denne blir lettere tilgjengelig for alle.

Ettersom prislisten revideres og forbedres har vi valgt å ikke publisere eksisterende prisliste på byggebolig. Om ønskelig kan du sende mail til post@iec-hus.no og få prisliste tilsendt eller du kan bestille huskatalogen via vår nettside - så får de prislisten sendt med.

Signatur