5,316    10    4  

Right Price Tiles på ByggeBolig.no

 59     1
Hei ByggeBolig,

Right Price Tiles ønsker å bidra med gode råd og konstruktive meningsutvekslinger som forhåpentligvis leder til at noen flere pusser opp. Her gjør forumet allerede en god jobb så det er med ytterst ydmykhet at vi ønsker å delta Smile

Jeg heter Henrik og har utdannelse som murer. Jeg har jobbet i Right Price Tiles butikken på Alnabru men jobber nå på hovedkontoret som også ligger i Oslo.

Litt om selskapet: Right Price Tiles ble startet i Irland på 90-tallet. I Norge startet vi opp i 2005 og er i dag tilnærmet landsdekkende med 11 butikker. Dessverre har vi ingen butikker i Nord-Norge – men vi sender til kunder som ønsker det. Selv om varespekteret stadig vokser har vi hovedfokus på fliser – i alle prisklasser.  Flisene kommer primært fra Spania og noe fra Italia, Tyrkia og Kina.

Jeg kommer til å oppdatere denne tråden med info om nyheter og kampanjer mv.– ellers vil jeg delta i tråder på lik linje med andre, da fra perspektivet til en murer som jobber i RPT Wink

   #2
 745     Sponvika     0

Trykkeribransjen skal også leve. Renner over av reklame av alt mulig, skulle hatt en egen søppelkasse til papir. Om sommeren skal jeg stoppe det, kan jo ikke være på hytta mer enn noen få dager før kassa er full og det er no dritt.
   #4
 745     Sponvika     0

Like jævlig om ikke mer plagsomt det, lytter for det meste på Mp3 som har lite rapmusikk og reklame Smile
   #5
 3,412     Akershus     1
Velkommen til Right Price Tiles!  Dere har greie produkter til priser som ofte er veldig bra.  Fint at dere stiller opp her! 
Signatur
   #6
 1,806     Trondheim     0

Tenker på radioreklamen.


Flott at RPT stiller opp her.. men støtter Hans.. den eneste reklamen som er verre er garderobemannen. Jeg får ubehag i kroppen når jeg hører reklamene deres på radio.. plz bytt selskap som lager reklamene deres..
Dere fremstiller dere selv som skikkelig "jalla" Men ser hjemmesiden ønsker å fronte noe mer seriøst Smile
   #7
 544     Nedre Romerike     0
Hei Henrik,

Jeg bryr meg forholdsvis lite om radioreklamen men har et teknisk spørsmål. Ser at dere selger Conboard VR våtromsplate og påstrykningsmembran Mapegum WPS fra Mapei. Begge for seg er SINTEF sertifisert men i godkjenningsdokumentet på Conboard (http://www.sintefcertification.no/DocumentView.aspx?sectionId=11&portalMenuId=0&nodeId=2733&level=1&documentId=2060) står det:
"Følgende produkter kan brukes sammen med Conboard VR:
• Schönox HA (påstrykningsmembran) med Schönox tettedetaljer (TG 2389)"

Hvordan går disse produktene sammen?

Mvh
Karsten

  (trådstarter)
   #8
 59     1
Hei Karsten

Det går fint ann å bruke Mapei produkter på disse platene. Mapei er en av de ledende leverandørene av produkter innen byggebransjen. Så det er ikke noe problem å bruke forskjellige leverandører på plate og membran. Det viktigste er at du følger våtromsnormen. Hvor tykt og hvor mye som skal smøres for eksempel. Ta bilder slik at du har dokumentert det du har gjort før du limer opp flisene. Da blir det tett og godkjent.
Bruker du samme leverandør på Membran, Flislim, fug osv er det enklere med garantier og den slags hvis du er så uheldig om det skjer noe.

God Smøring!
   #9
 544     Nedre Romerike     0
Takk for tilbakemelding. Enig i det du skriver om det å bruke ett merke på det meste. Får se hvilket det blir.
   #10
 5,569     0
Jeg kommer til å oppdatere denne tråden med info om nyheter og kampanjer mv.– ellers vil jeg delta i tråder på lik linje med andre, da fra perspektivet til en murer som jobber i RPT Wink


Velkommen til forumet - dette høres ut som et glimrende utgangspunkt Smile