KE
   #11
 3,674     Hordaland     0
Her finnes det også egne plast-chims og/eller braketter som fungerer som avstandsstykker mellom vegg og styreskinne. Kan angis ved bestilling.

Ja kjenner til latmannsløsningen med avstandstykker, men da forsvinner litt av poenget med zip-screen, nemlig at den hindrer både lys og luft å komme inn fra siden, mye mer elegant å fore ut eller enda bedre bytte til dypere bord, jeg har brukt 48mm "bord" for å slippe glippe og da kan screen kjøres opp og ned selv om skyvedøren er åpen.

   #13
 131     0
Jeg skal erstatte et relativt stort vindu utover høsten. Hvilke alternativer finnes for integrert montering av solskjerm? Finnes det produkter man kan montere ala det jeg har prøvd å skissere på vedlagt tegning der kun en del av undersiden av kassetten og skinner blir synlig? (Tegnefeil: kassetten og vinduet kræsjer på tegningen etc.)
  (trådstarter)
   #14
 44     Sandefjord     0
Hei, Siv Ing.

Dette er fullt mulig og vi har gjort flere tilsvarende løsninger for kunder. En variant av det du har tegnet er å snu kassetten slik at den hviler oppå vinduet og skinnene kommer i forkant.

Send oss gjerne en forespørsel på post@umbra.no så kan en av våre prosjektledere hjelpe deg videre med løsningen.
Signatur
   #15
 650     Trondheim     0

Hei,

Er det mulig gå få tilsendt fysiske prøver på de stoff/farger som kan være aktuelle ?


Mvh
Kristian