3,312    7    0  

Kvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas

 9     0
Ekobustas ble opprettet i 1998. Ekobustas ligger i en liten bygd Liudyne, i nærheten av byen Panevezys, i den nord-østlige delen av Litauen. Vi har produksjonslokaler på 2800 kvm.

Vi er glad for at produksjonen vår er økologisk, men har samtidig konkurransedyktige priser. Husene våre er kvalitetsfulle og driftssikre og har blitt satt pris på både av litauiske og utenlandske kunder. Vi har lang erfaring i Norge og har utviklet en rekke prosjekter. Vi arbeider med tilpassede, arkitekt hus i henhold til dine individuelle design.

Send oss informasjon om prosjektet til e-post info@ecobustas.lt og vi vil gjerne hjelpe deg ut!

Mer informasjon om oss: www.ecobustas.lt/no

Her er flere ferdige prosjekter:
Kvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - Rauland3.jpg - Ekobustas
Kvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - bilde 8.png - Ekobustas

   #1
 705     0
Hvordan har dere organisert salget i Norge? Det er dessverre flere eksempler på ferdighusprodusenter fra litauen som har gått konkurs i norge. Hvor de har vært midt i byggingen av flere hus, og hvor kundene har forskuddsbetalt uten å se igjen pengene sine. De norske ansatte har stått igjen uten lønn og underleverandører uten oppgjør for utført arbeid.

Det er godt mulig at dere er et seriøst foretak, men jeg er nysgjerrig likevel.

Hvilke garantier stiller dere til underleverandører, kunder og at dere følger norske lover og regler?

Hvem stiller garantiansvar?
   #2
 55     0
Jeg var I litauen for import av byggesett. Kjørte til oppgitt firma adresse. EndtE opp på et tomt lagerbygging. Så skjønte fort hvor det bar hen. Så ut som det er en stund siden det var I drift.
   #3
 279     0
hej vad har ni som isolasjon på deres ökologiske hus?
Signatur
   #4
 279     0
har ni pustande funksjon
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 9     0
Hallo!

Takk for dine spørsmål.

Vår hovedspråk er engelsk, så beklager for ikke den beste norske ... Smile

Vårt firma har norsk partner involvert i selskapet. Du kan alltid kjøpe et hus som ikke direkte gjennom oss, men gjennom vår partner som er et norsk selskap. Dette vil alltid garantere deg i henhold til norske lover og regler.

For at du skal være trygg når du importerer et hus fra utlandet - Jeg har alltid foreslå ber om referanser og gjør en fabrikk besøk. Det koster ikke mye å komme til Litauen og på denne måten kan du se om leverandøren er reell og / eller alvorlige .

Garanti om arbeidene er standard - 5 års garanti for alle arbeider og materialer som er involvert i bygningen. Vårt firma er i drift siden 1998, derfor har vi allerede en track record av husene våre.

Hvis du vil ha flere spørsmål - ta kontakt med oss via e-post. Hvis det er mulig for deg - på engelsk Smile
   #6
 279     0
kan ni lever husvegger tomma för blåsning vedr miljövennlige hus
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 9     0
Hej!

Vennligst finn noen bilder av våre nyeste prosjekter. Vi vil gjerne hjelpe deg og bygge deg et drømmehus. Vi fokuserer på tilpassede arkitektoniske prosjekter.
Kvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - 4.jpg - EkobustasKvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - 13.jpg - Ekobustas

Kvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - 1.jpg - EkobustasKvalitet Ferdighus, Hytter, Byggesett, Hyttebygger fra Litauen - Ekobustas - 2.jpg - Ekobustas