8 467    6    2  

Deco Systems på Byggebolig

 41     Larvik     1
Listverk i kunststoff materialer blir stadig mer og mer populært i de norske hjem.
Dette er ikke uten grunn! Opplev fordelene med disse produktene du også:

Listverk i tre har stor variasjon i kvalitet. Dette skyldes forsjellige typer treverk, antall kvist og fuktighetsnivå. Det er derfor nødvendig at de tørkes og avklimatiseres i romtemperatur før montering.

Ved å benytte Deco lister produsert i polystyren (PS) vil du alltid forholde deg til kun en kvalitet hele veien uten avvik. Du slipper å la listene ligge til tørk, i tilegg til at du også slipper å gå over med kvistlakk for å unngå at kvistene skal komme frem etter maling. 

Deco listene monteres opp med lim i motsetning til trelister som normalt festes med spiker. Da slipper du også jobben med å gå over å sparkle alle spikerhull i etterkant. Limet som benyttes har en dobbel effekt som gjør at du fuger overganger mellom list/vegg og tak slik at du får et penere resultat uten sprekker langs kantene. Limet er akrylbasert og lett å fjerne dersom du skulle søle eller komme borti noe.

I større boligprosjekter ser man gjerne store fordeler med dette da mange leiligheter nå leveres med betongelement i takene. Nivåforskjellen på disse gjør at man slipper å gå en ekstra runde med å fuge ut denne i etterkant, i tilegg til å sparkle alle spikerhullene.

Utvalget profiler er også svært stor, noe som gjør at man kan sette sitt eget preg og skape nøyaktig den atmosfæren du ønsker enten det er moderne design eller klassiske profiler.

Har du en murvegg eller skal liste et flisbelagt baderom, er det også fordelaktig å lime listene slik at man unngår å borre i flisene eller veggen bakenfor.

Kjøper du en ny bolig og legger mye jobb i listverk er det kjedelig å oppleve at det begynner å sprekke opp etter kort tid, noe som er svært vanlig med trelister.
Ved salg av en bolig er jo gjerne listverk noe av det første man begynner å se på når man tar rommene i nærmere ettersyn.

I eldre boliger med ujevnheter og luftlekkasjer langs vegg/tak oppnår du også bedre tetting da listene hel limes. Dette gir sparte strøm kostnader.

En annen praktisk sak er også at listene er lette å montere og frakte med seg fra butikken. De limes opp og skjøtes enklere enn trelister da de er fleksible nok til å ta opp ujevnheter i veggene. Listene leveres i faste lengder og skjøtene sparkles enkelt med en våtromssparkel slik at de ikke synes før de overmales.

Fremstillingen av kunstlister er gjort med tanke på innemiljøet for å hindre tilvekst av råte og soppdannelse, som kan komme ved fuktighet. Listene er 100 % resirkulerbare og frie for giftige kfk/cfc avgasser, samt holder samme brannklasse som trelister.

Varemerke: Nomastyl - Deco taklister
Produsent: NMC - Belgia
Materialer: Polystyren(PS)
Importør Norge: Deco Systems AS
Forhandlernettverk: lansdekkende.

Telefon: 33460002
www.decosystems.no
Deco Systems på Byggebolig - Deco taklist.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - Produktfordeler.JPG - Deco Systems AS
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 41     Larvik     0
Hei igjen,

Vi får til stadighet tilbakemeldinger fra kunder som er på jakt etter listverk gjerne litt uten om det helt vanlige. Vi vil derfor få presentere vår nye DecoBook som kan leses online på nett.

Katalogen har tidligere vært delt ut til interiør designere og arkitekter som ønsker individuelle løsninger, men finnes altså nå også i en online katalog som som er lett å bla i. Alle produtker benyttet står oppført i margen.
Katalogen åpnes her

Deco Systems på Byggebolig - DecoBook.JPG - Deco Systems AS
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 41     Larvik     0
Domostyl utvendig listverk for murfasade
Deco Systems tilbyr utvendig belistning og fasadelister i nye moderne materialer som gir lang levetid, minimalt med vedlikehold og forskjønner bygget på en enkel og rimelig måte.

Fordeler med Domostyl utvendig listverk.
•Holdbart år etter år
•Enkelt og raskt å montere
•Lett å frakte og håndtere på byggeplass
•Kan benyttes på alle typer mur, samt puss på plate og luftet kledning.
•En smart investering i nybygg og ved rehabilitering

Stort utvalg
Be om vår katalog med Domostyl standard serie med et stort utvalgt profiler. Vi tilbyr også profiler levert nøyaktig etter kundes mål og tegninger i Domostyl Customized serien. Vårt utvalg fasadeelementer består av listverk, vannbrett, foringer, ornamenter, konsoller, hjørnestener og rosetter, samt søyler. Nytt er også vindusbrett og foringer for å minimere kuldebroer ved vindussmyg.

Rask og enkel montering
Tilpassing og kutting av profiler gjøres enkelt på byggeplass. Lav vekt gjør det enkelt å frakte og håndtere profilene i høyden. Dette gir reduserte monterings kostnader fremfor tradisjonelle støpte mur og betongprofiler.

Monteres med lim og skruer.
Domostyl listverk monteres raskt med lim og skruer til fasaden. Dette sikrer godt feste og forhindrer vanninntregning. Profilene er vanntette og overmales etter montering. Domostyl kan benyttes på alle typer mur og puss på plate løsninger.

Benyttet på over 40.000 fasader verden over
Domostyl utvendig listverk er produsert av NMC i Europa for å møte de høyeste krav til kvalitet og miljø. Dette gir deg sikkerhet for en lønnsom investering enten det gjelder nybygg eller rehabilitering. Kontakt oss for nærmere informasjon og referanser.

Mer informasjon: Utvendig listverk http://www.decosystems.no/fasade.aspx
Deco Systems på Byggebolig - Utvendig_listverk.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - Listverk_fasade.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - IMG_2237.jpg - Deco Systems AS
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 41     Larvik     1
Hei igjen,
Glemte å nevne det, men i og med at dette er et forum så tar vi gjerne akuelle spørsmål også her på siden så flere kan få nytte av det.
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 41     Larvik     0
Hei Skage!

Vi kan dessverre ikke levere slike balustre som du viser til her i Domostyl Customized.
Det har muligens noe med stabilitet å gjøre da våre Customized profiler har en eps kjærne belagt med en hard overflate.
Vi kan imidlertid levere utendørs søyler. Disse blir da levert som halvsøyler for montering rundt eksisterende bærende søyle/stolpe. 
Alle customized forespørsler blir sendt til NMC i Belgia når vi har tegninger/skisser fra kunder for verifisering og prising.
Domostyl standard profiler er for øvrig lagervare og leveres fortløpende.
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 41     Larvik     0
XPS lister fra Deco Systems. Markedets beste valg for taklister!
Er du opptatt av finish, kvalitet, og økonomi bør du velge deco taklister.


Listverk har normalt to funksjoner. Skjule overganger og utrykke stil og design. Velger du Deco listverk vil du også få en rekke unike egenskaper takket være nye moderne materialer.

Problemene med listverk i tre har vanligvis sammenheng med variasjoner i kvalitet, fuktighet, krymping, sprekker og kvist. Spikerslag, glipper og ujevnheter må etterarbeides, og ved lav luftfuktighet vil materialene fort, krympe og vri seg. I tillegg kreves det flere arbeidsoperasjoner og gir høyere kostnader. Dette slipper du med lister fra Deco Systems da de kun har én kvalitet hele veien gjennom. Nye moderne materialer gir store fordeler da de er raskere å montere, stabile og gir et penere og varig resultat. De gir også bedre pris på større profiler som også er stabile.

Deco lister gir deg store besparelser enten du skal beliste et helt boligprosjekt eller en enebolig hvor det arkitektoniske står i fokus.
Det er derfor du også bør velge Deco listverk!Visste du at...

 • Deco lister er 100% resirkulerbare og et godt valg for miljøet
  Deco lister tar opp bevegelser i bygget og reduserer sprekker langs tak og vegg
  Deco xps lister kan monteres samme dag du har fått dem
  Deco lister tåler fukt, og vil aldri bli utsatt for råte
  Deco lister isolerer for kuldebroer og sparer deg for strøm
  NMC produserer over 90 millioner meter Nomastyl hvert år. Det tilsvarer en reise fra jorden, rundt månen og tilbake!
Montering av Deco lister er raskt og enkelt, og resultatet holder seg pent!Vi har fornøyde kunder enten det gjeler store prosjekt eller enebolig!
http://www.decosystems.no/resources/site1/General/Kataloger/Slutt%20p%C3%A5%20lister%20som%20krymper%20og%20sprekker.pdf

Velger du listverk fra Deco Systems kan du være trygg på at du har gjort et godt valg! Våre mange referanser fra eneboliger, store leilighetsprosjekt, hotell og en rekke andre bygg har bevist at Deco listverk gir en høyere standard og er lønnsomt både ved montering og over tid.
Ring oss på 33460002 eller send en mail til post@decosystems.no så sender vi vareprøver, og besvarer eventuelle spørsmål. Vi er selvsagt også med å besvare spørsmål her direkte på forumet.
Deco Systems på Byggebolig - hoved.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - bilde1.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - bilde2.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - bilde3.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - bilde4.jpg - Deco Systems AS
Deco Systems på Byggebolig - deco_brosjyre.png - Deco Systems AS
Signatur