71    1    0  

Lokaler til leie Sandnes

 2     0
MatchOffice representerer hele eiendomsbransjen, fra store eiendomsselskaper og etablerte meglere til mindre utleiere, samt en rekke virksomheter med ledige næringseiendommer. Vi står klare til å gi deg et dagsaktuelt overblikk over markedet for ledige næringslokaler.
Vår portal lister næringslokaler i alle størrelser og til ethvert behov. Uansett om du leter etter ditt eget kontor, arbeidsplasser i et kontorfellesskap eller en hel eiendom, finner du et bredt utvalg hos oss. Vi har dermed muligheten til å legge frem gode løsninger til enkeltmannsforetak, samt større virksomheter som krever mer plass.
Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det næringslokalet som passer deg og dine behov.
Søk etter nye lokaler og bestill gratis informasjon om næringslokalene i dag!

Sandnes er Norges åttende største kommune og Norges sjuende største by. I kommunen lever det 76.000 innbyggere per 1. Januar 2018. Sandnes ligger innerst inne i Gandsfjorden og henger mer eller mindre sammen med storbyen Stavanger. Sandnes er en del av Stavangerregionen og til sammen utgjør dette et befolkningstall på over 330.000 innbyggere. Det er her man finner en av de aller største befolkningsvekstene i landet, en vekst som kun kommer til å øke i mange år fremover.

Det er nok mange nordmenn som har syklet rundt på en DBS-sykkel, og det kan vi takke Sandnes for. Sykkelfabrikken har preget byen i nyere tid, sammen med produksjonen av tekstilprodukter. Tidligere var Sandnes mest kjent for teglverk- og pottemakerinsdustrien, mens i dag er det olje- og gassrelatert virksomhet som preger næringslivet i regionen. Det var tross alt her i denne regionen det norske oljeeventyret startet i sin tid.Selv om oljeindustrien har gjort sitt enorme inntog i byen og regionen som helhet, har Sandnes bevart sitt landlige preg. Kommunen er Rogalands tredje største landbrukskommune og er dermed en av Norges aller viktigste landbrukskommuner.

Lokaler til leie Sandnes

   #1
 3,277     I huset mitt     0
Trådstarter bør nok ta en litet titt på rettningslinjene her inne på forumet og oppdattere innlegget/signaturen sin. Cool