(trådstarter)
   #11
 241     Jar     0
Vi fant en bug som gjorde at flagg/bobler forsvant ut av kartet selvom annonsen (vil bli kvitt/vil ha fyllmasser) fortsatt var aktiv.
Dette skal nå være løst, det dreide seg om en bug på serveren slik at det er ikke nødvendig å oppdatere app'en på telefonen for å se løsningen.

Vi jobber med mer funksjonalitet og bedre brukervennlighet - stay tuned!

Slik ser det ut rundt Oslo akkurat nå - god blanding av folk som vil ha masser og folk som vil bli kvitt masser:
Mobil-app for fyllmasser (vil ha/vil bli kvitt) lansert på iOS og Android -  - grenness

   #12
 242     0
Denne virker jo superlur! Tomten vi vurderer har en god del fjell som må sprenges, og bortkjøring/deponi-posten er jo faktisk den største posten i anbud fra entreprenør - smart opplegg, og vinn-vinn!
  (trådstarter)
   #13
 241     Jar     0
Denne virker jo superlur! Tomten vi vurderer har en god del fjell som må sprenges, og bortkjøring/deponi-posten er jo faktisk den største posten i anbud fra entreprenør - smart opplegg, og vinn-vinn!


Hei, Miie.
Da håper jeg at app'en kanskje kan hjelpe dere å bli kvitt ihvertfall noen av massene til noen trengende i nærheten. Ren sprengstein er jo veldig nyttig for de som trenger drenerende masser om man f. eks. har gravd (ny) drenering rundt huset, så mye smartere om disse kan få noen av massene fra deg i stedet for at de kanskje må kjøpe masser fra en leverandør langt unna.
Tips gjerne din entrepenør om app'en, han burde ha en egeninteresse i å spare tid på å slippe å kjøre lenger enn nødvendig for å hente/bli kvitt masser Smile

For Apple-telefoner kan man skrive inn/klikke på:
http://bit.ly/fyllmasseApple

For Android-telefoner kan man skrive inn/klikke på:
http://bit.ly/fyllmasseAndroid

Christopher
   #14
 5,336     Tromsø     0
Virkelig noe som trengs. Men skulle gjerne sett en nettside som man kan bruke også.

Enig. Man skal ha stor minnekapasitet på telefonen for å kunne installere alle de apper man av og til trenger, så for ting som man bruker kanskje en eller tre ganger i livet - når man bygger hus eller gjør endringer i hage og innkjørsel, så er ei nettside mer praktisk. Gjerne mobilvennlig, men i alle falll noe der googler seg fram til nettsida og kjører straks, og man slipper å gå til Google Play for å installere en app, og slette den etterpå for å gi plass til andre apper.
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 241     Jar     3
Man skal ha stor minnekapasitet på telefonen for å kunne installere alle de apper man av og til trenger, så for ting som man bruker kanskje en eller tre ganger i livet - når man bygger hus eller gjør endringer i hage og innkjørsel, så er ei nettside mer praktisk. Gjerne mobilvennlig, men i alle falll noe der googler seg fram til nettsida og kjører straks, og man slipper å gå til Google Play for å installere en app, og slette den etterpå for å gi plass til andre apper.


Nå kan du jo trygt avinstallere app-en når behovet for (å bli kvitt) fyllmasser er dekket, da Wink

Å lage dette som en app (først) er gjort med vilje, vi ser allerede i dag at mange av brukerne er entrepenører/maskinførere som stort sett befinner seg i en lastebil eller i en gravemaskin hele dagen, og for dem er det å ha en slik tjeneste tilgjengelig "i lomma" helt vesentlig for at de vil bruke det.

Men det betyr selvsagt ikke at det er utelukket også med en nettside - tjenesten er bygget opp slik at alle data om fyllmasser, brukere, adresser, etc. befinner seg på en server "i skyen" og foreløpig har vi prioritert klienter for iOS og Android, men det skal ikke allverden av jobb til for også å lage en klient som fungerer i nettleseren og som aksesseres gjennom http://www.moveitnorway.no/
Faktisk er kanskje 80% av programvarekoden egentlig "ferdig", så det er snakk om primært visuelle/brukergrensesnitt-relaterte tilpasninger for at det skal se og fungere bra også på en vanlig dataskjerm.

Det er diskutert mye i IT-bransjen om dette som kalles "Mobile First Strategy", og det er klart at en slik strategi passer ikke for alle tjenester og i alle markeder, men her mener vi det var lurt å tenke mobile enheter først og så PC/bærbare senere.