#21
 10,486     Akershus     0
For å være ærlig, så lurte jeg egentlig ikke, men jeg gjør det nå.

Denne "forklaringen" sier vel egentlig bare at produktet (eller hva det nå er?) er dritbra, og ikke stort mer?
Signatur

  (trådstarter)
   #22
 3,083     Gol     0
Multikomfort omfatter et komplett sett bygg-tekninske løsninger.
Multikomfortløsningene dekker alle sider ved et byggeprosjekt. Nybygg eller rehablitering. Det er trygge, oppdaterte og kvalitetsikrede løsninger både økonomisk og teknisk, og de vil alltid tilfredstille gjeldende krav.

Effektivt verktøy for og utnytte potensialet i markedet.
Energismarte løsninger og god bokomfort vil stadig bli viktigere i fremtidens boligbygging. Disse to sentrale stikkordene skaper store muligheter for byggebransjen i dag og i fremtiden, og danner også grunnmuren for Optimera Multikomfortløsninger.

Enkelt og praktisk svar på fremtidens utfordringer.
Multikomfort benytter kjente byggevarer og kjente byggemetoder og løsninger, og kan derfor tas i bruk allerede idag. Enkelt,trygt og lønsomt for deg som byggmester. Og Optimera er nøytral forhold til produkter og løsninger, og kan derfor gjøre de optimale valgene.

En veileder i jungelen av krav og forskrifter.
Det er flere tekninske krav og forskrifter en noen gang. Men også flere muligheter og løsninger. Dette har vi kun sett starten på, og det kan ofte virke forrvirrende.
Derfor har vi valgt å utviktl Multikomfort for å gjøre det lettere¨å møte fremtidens utfordringer og gjøre din hverdag enklere og tryggere.


I samarbeid med Saint Gobain.
Multikomfort er et konsept i regi Saint-Gobain som er eier av Optimera, og Europas største distrubitør av byggevarer.
I bunn ligger energieffektivisering, men prosjektet går også i stor grad på bærekraftige løsninger i forhold til klima og miljø. I Norge samkjøres aktiviteten med søsterbedriften og VVS-aktøren Brødr.Dahl.

Vi har også oppdatert temaheftene våre som er nyttige hjelpemidler.

Kom innom og få disse heftene om noen ønsker.

-Tørt bygg
-Fasader i tre
-I bunn og grunn
-Dør og vindu
-Tak
-Byggteknikk
-Energioppgradering
-Multikomfort (Den nye byggestandaren)

Dette er dokumenterte løsninger av alle byggtekniske løsninger i eget oppslagsverk. Smile
Signatur
   #23
 576     Hordaland     0
Kommer det en gang i tiden nettbutikk eller priser på varene i hjemmesiden til monter? Hadde vært kekt å se priser osv før man drar i butikken  Smile
  (trådstarter)
   #24
 3,083     Gol     0
Vi har jo nettbutikk for byggmesterene så kan nok hende det kommer en nettbuttikk for alle og enhver ettervert. Smile

Jeg skal høre med markedsavdelingen ang dette du spørr om Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #25
 3,083     Gol     1
Ser det er kommet inn mange nye medlemer i det siste så jeg tenkte jeg bare ville innformere igjen om at jeg er tilgjengelig hele tiden for spørsmål på PM.
Om det gjelder pris, tilbud eller andre tekniske spørsmål så prøver jeg så langt det lar seg gjøre og svare på dette :)
Vist ikke jeg kan det så har jeg andre som kan det på Optimera Proff  Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #26
 3,083     Gol     0
Ser det er mange som har nye prosjekter nå i 2014. Spennende at så mange tar turen innom her på byggebolig og søker råd og tips. Jeg har snappet opp veldig mye nyttig siden mars 2013 når jeg kom inn her på dette forumet Smile Jeg har ellers en god del info ang det meste innen hva vi selger på Monter av byggevarer og trelast. Smile Gjerne ta kontakt med meg på pm så kan jeg gi dere konkurranse dyktige priser på det meste Smile ha en god helg Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #27
 3,083     Gol     0
Ser det er mange nye medlemmer nå i det siste så jeg tenkte det kan være en ide og få denne opp litt for og vise at jeg er tilgjengelig når som helst på døgnet Smile
Signatur

   #28
 128     0
Hei Nils
Tar du også på deg material beregning? Jeg handler alt med Optimera/Monter Dyrøy i Ålesund men de er så opptatt at de ikke har tid til slike beregninger nå.
  (trådstarter)
   #29
 3,083     Gol     0
Hei. Vi i Monter vil helst at du bruker Optimera/Monter i nærheten av deg til og gjøre slike beregninger. Men er det snakk om en liten beregning kan jeg sikkert hjelpe deg. Send meg en pm så kan vi avklare der. Jeg blir noe fraværende fremover på jobb og monters datasystem pga en operasjon i høyrehånden men regner med og være 100 % frisk til 1 mai 2014.
Men jeg er fortsatt aktiv her inne på byggebolig fordet Smile

Signatur