2,543    3    0  

Naturenergi, lavprisleverandør av v/v varmepumper, gulvvarmedeler etc

 115     0
Vil med dette presentere Naturenergi. Vi er en direkteleverandør som importerer og selger Hiseer v/v varmepumper, Vicot viftekonvektorer, radiatorer, varmevekslere, sirkulasjonspumper og andre deler til varmeanlegg. Vi leverer også kollektorslange for jordvarme og annet. Mange kunder monterer selv, men vi monteres også anlegg Østlandsområdet.

Vår internettside er www.varmepumpe-kupp.no

Dersom det er forummedlemmer som lurer på noe knyttet til v/v varmepumper kan dere gjerne sende meg en PM, så skal jeg svare så godt jeg kan. Prøver også å være inn på forumet når jeg har anledning.

   #1
 1,596     0
Kjekt å se dere her på forumet!

Hvordan er erfaringene deres med Hiseer v/v pumpene så langt?
Det er jo særdeles fristende å ta en "cheap exit" når det kommer til løsning på energikilde for vannbåren varme og tappevann!
  (trådstarter)
   #2
 115     0
Har solgt Hiseer i over 6 år.

Var selv litt skeptisk i starten, men de har fungert over all forventning. På disse 6 årene har vi hatt null kompressorhavarier, og kun mindre elektriske feil. 1-fas modellene uten softstart hadde litt problemer med startkondensatorene, men etter at vi begynte å bytte ut disse har det vært minimalt med driftstans. På de nyere modellen med softstart har det ikke vært noe feil på 7kw og 9kw modellene.

De vanlige Hiseervarmepumpene har kjølemiddel R410A og dette egner seg dårlig til radiatoranlegg. De fungerer derimot glimrende til gulvvarme og viftekonvektorer (30-50C turvann).

Tror absolutt ikke disse varmepumpene har mer feil eller kortere levetid enn de europeiske varmepumpene.
   #3
 1,596     0
Dette høres jo meget lovende ut!

Kommer nok sterkt til å vurdere andre løsninger enn de relativt heftig prisede europeiske modellene. Men vi får se...