76    0    0  

Ønsker du en bedre avtale på dine forsikringer? Ta kontakt for en hyggelig prat!

 1     0
Hei alle sammen,
 


Mitt navn er Christoffer Stornes, og jobber internt som forsikringsrådgiver hos WaterCircles Forsikring Norge AS. Jeg ønsker gjerne å tilby en gjennomgang av dine nåværende forsikringer, for de som ønsker det. Med flere års erfaring innen (tidligere If forsikring) forsikringsbransjen, har jeg fått omfattende kunnskap om forsikringsbransjen.

Jeg tilpasser dekninger som møter ditt individuelle behov, og tror på en personlig tilnærming der tillit og forståelse står sentralt. Å velge riktig forsikring er viktig, og jeg er her for å veilede deg gjennom prosessen med å finne den beste løsningen som passer dine behov og sikrer dine verdier på best mulig vis. 
 

Hvis du ønsker en gjennomgang av dine nåværende forsikringer, for å se om jeg kan ordne deg en bedre avtale, ikke nøl med å ta kontakt på +47 48 46 45 13. 
Dersom du ønsker å kommunisere via e-post kan du sende meg dine forsikringsdokumenter, du får ett tilbud relativt raskt tilbake. 
Som anerkjennelse for vår forpliktelse til kvalitet, ble WaterCircles kåret til Norges beste forsikringsselskap for skadehåndtering i 2022 og for service i 2023. Du kan lese mer om vår prestasjon i 2022 EPSI-undersøkelsen her. og årets EPSI-undersøkelse her.
- Fast kontaktperson for de som verdsetter det. Jeg er tilgjengelig til nesten alle tider. 
Om dette bryter med retningslinjene på forumet, kan moderatorene slette innlegget. 
 

Med vennlig hilsen,
Christoffer Stornes
 

Forsikringsrådgiver
Direktenummer 
+47 48 46 45 13
E-post - christoffer.stornes@watercircles.no
Linkdin: https://no.linkedin.com/in/christoffer-stornes-7529a7161

WaterCircles Forsikring
https://www.watercircles.no/