3 754    10    4  

Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus

 17     Overhalla     2
Hei,
Vi i Overhalla Hus har vært her og fulgt med en stund, fremover ønsker vi å være mer tilstede og bidra her på ByggeBolig. 
Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - Fra-husdrøm-til-drømmehus.jpg - Overhalla Hus

Vi vil i denne tråden gi dere anledning til å komme tettere på oss som produserer elementhus i Overhalla som er en kommune i Nord-Trøndelag. 

Vi leverer norsk kvalitet til hele Norge. Noen av våre hus egner seg for de rolige. Andre har rom for de sosialt aktive og tiltaksorienterte. Uansett bistår vi slik at egne ideer og ønsker får plass i ditt husprosjekt.
Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - Rebecca-moderne-597x418.jpg - Overhalla Hus  Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - Nora-597x418.jpg - Overhalla Hus  Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - Solveig-597x418.jpg - Overhalla Hus

Ta gjerne kontakt og spør om alt dere måtte lure på.

Gå inn på våre nettsider http://www.overhallahus.no eller Facebook for å lese mer om oss.
Signatur

   #1
 39     1
Spennende å se dere her.
Vi har skrevet kontrakt på Overhallahus og venter på klarsignal hos kommunen for å sette i gang.
  (trådstarter)
   #2
 17     Overhalla     0
Hei Nine,

Så hyggelig. Jeg regner med dere har alt klart, men et generelt tips mens man venter på kommunen er å se over tegningene og gjøre seg ferdig med alle evt. endringer som fortsatt er mulig å gjøre. Vinduene er det første som må bestilles på et husprosjekt, så det å ha alle vindustilvalg klare så snart som mulig er veldig viktig. Ellers så er det greit å se på alle innvendige tilvalg som for eksempel, innvendige plater, trapp og kjøkken.
Se forøvrig her for litt informasjon om gangen i Byggeprosessen.

Lykke til!
Mvh
Ola
Overhalla Hus
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 17     Overhalla     0
Vi ønsker å fremheve at vi i disse dager gir en bonuspremie til en heldig huskjøper.

Overhalla Hus legger vekt på godt samarbeid med leverandører som produserer kvalitetsprodukter. Sammen med HTH som leverer kvalitetskjøkken og bad gir vi hvitevarer til 50.000,- til en heldig huskjøper som bestiller et hus fra oss i kampanjeperioden 5. februar til 1. mai.

Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - 10031_hth-webbanner_v2-990x450.jpg - Overhalla Hus

Overhalla Hus er stolte over å kunne tilby et bredt spekter av kvalitetsprodukter
innen interiør og innredning. Sammen med våre underleverandører innen baderom, kjøkken, garasje med mer kan vi levere et komplett hjem tilpasset dine behov og ønsker.

Mvh
Oss i Overhalla Hus
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 17     Overhalla     0
Når man skal kjøpe seg et hus er det viktig å sette seg inn i hva husprodusenten faktisk inkluderer i byggesettet. Vi i Overhalla Hus har oppdatert vår leveringsbeskrivelse i år. Les i den her eller last den ned rett fra forumet.
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 17     Overhalla     0
Veien til drømmehuset består av mange ulike valg. For at våre kunder skal føle at byggeprosessen og det ferdige resultatet står til forventningene er det viktig at man velger riktige produkter i byggets forskjellige elementer. Vegger, tak, dører vinduer, innredninger og lister danner til sammen en helhet som skal fungere og holde verdien i mange år.

For at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt i prosessen og få en oversikt over valgmulighetene har vi laget dette hefte med oversikt over våre standardprodukter og ulike tilvalg utover det. God lesing. Produktbeskrivelse 2016
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 17     Overhalla     0
Overhalla Hus forhandlere

Vi i Overhalla Hus ønsker å kunne tilby våre hus innflytningsklare til våre kunder. Dette gjør vi gjennom å tilknytte oss gode forhandlere rundt om i Norge som kan bistå kunden direkte. Pr. i dag har vi 15 forhandlere samtidig som vi løpende jobber for å etablere enda flere.

Her kan dere finne oversikt over de forhandlerne som til en hver tid er tilknyttet oss.  

http://overhallahus.no/kjope-bygge/vare-forhandlere/
Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus - Brandbu og Overhalla.jpg - Overhalla Hus

God påske
Signatur

  (trådstarter)
   #10
 17     Overhalla     0
Vi i Overhalla Hus jobber hele tiden med å forbedre oss og vår arbeidsmetodikk.

Nå har vi inngått samarbeid med boligmappa.no slik at alt av FDV dokumentasjon (kall det gjerne "servicehefte" for huset). blir lagt dit.

Dette håper vi vil gjøre at det blir lettere for deg som hus kunde å finne tekniske tegninger eller beskrivelser av installasjoner i huset. I tillegg kan man selv supplere med materialvalg på ulike rom, fargekoder etc.

Vi anbefaler alle som eier en eiendom å ta en titt på boligmappa.no og se hva som ligger der fra før, for finnes det et gårds og bruksnummer så finnes det også en mappe på boligmappa.no.


God helg!
Overhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus -  - Overhalla HusOverhalla Hus - Fra husdrøm til drømmehus -  - Overhalla Hus
Signatur