5,523    12    1  

P. Lindberg på ByggeBolig

 8     Mandal     0

Hei, jeg heter Heidi og vil representerer P. Lindberg her på ByggeBolig.

P. Lindberg er et dansk selskap med røtter tilbake til 1855. I januar 2015 startet P. Lindberg endelig opp sitt norgeskontor og her jobber jeg.
Vi tilbyr blant annet et bredt utvalg av verktøy, samt redskap og maskiner til hage/uteområde.
P. Lindberg på ByggeBolig -  - P. Lindberg
P. Lindberg var opprinnelig ei smie og har igjennom årene utviklet seg til en betydelig leverandør til landbruket. I løpet av våre 160 år har vi gjort oss mange erfaringer og bygget opp en bred kompetanse rundt alle våre produkter. Uansett om du er gjør-det-selv-typen eller profesjonell har vi verktøy, maskiner eller redskap til deg og derfor mener vi at vi kan bidra positivt her på ByggeBolig.

Besøk gjerne hjemmesidene våre www.p-lindberg.no for å se hele utvalget
Spør meg gjerne dersom du lurer på noe.
Signatur

  (trådstarter)
   #2
 8     Mandal     0
Hei Corak
Vi har desverre ikke butikkutsalg i Mandal. Alle våre varer sendes direkte fra vårt lager i Danmark og ut til kundene. Leveringstiden er + / - en uke avhengig av hvor i Norge man holder til.
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 8     Mandal     0
Hei
Konseptet vårt er nettbutikk og direktesalg, men da mange ønsker å se våre større varer før kjøp så er vi i startfasen når det gjelder å knytte til oss forhandlere.
Signatur
   #6
 2,782     0
Beskrivelsen var en smule tvetydig, men når du ser på bildet så er det også en annen type "avstandsholder" mellom de vannrette trådene; en svart tråd eller stang som ikke går ned i bakken. Antar det er ca. 3 meter mellom stolpene, og to-tre slike andre tråder/stenger i hvert mellomrom. Men det er nok en tekst som bør justeres litt på...
   #7
 3,234     Vestfold     1
Hei, og velkommen til forumet vårt P.Lindeberg v/Heidi

Det er fint at dere ønsker å delta aktivt her på forumet. Så det håper vi dere og våre brukere vil ha god nytte av.

  (trådstarter)
   #8
 8     Mandal     0
Hei,

Her var det en tvetydig tekst ja. Jeg setter webredaktørene våre på saken.
Signatur
   #9
 3,083     Gol     0
Hei.

Kjøpte en slaktepistol fra dere men reagerer at bruksannvisning som følger med er kun på Tysk. Har dere en norsk en og skal ikke bruksannvisninger som følger med produkt være på Norsk?
Signatur
  (trådstarter)
   #10
 8     Mandal     0
Hei Nils-Kristian.
Etter hva jeg kjenner til skal det være tilgjengelig en bruksanvisning som er forståelig for oss nordmenn. Man trenger f.eks ikke og oversette en svensk eller dansk bruksanvisning.
Jeg er derimot helt enig med deg at tysk ikke er godt nok. Mange av oss lærer selvsagt tysk på skolen, men mange av oss, meg selv innkludert, er ikke stødig nok tysk til at det holder.

Du finner den på dansk her: http://www.p-lindberg.no/p/slaktepistol--blitz-kerner.aspx
Jeg sender den selvsagt også gjerne på en e-post til deg om du ønsker det.
Signatur