173    1    0  

Presentasjon - Kreativ Belysning AS

 38     0
Hei!

Mitt navn er Daniel og jeg er deleier i Kreativ Belysning AS og driver nettbutikken www.kreativbelysning.no

Jeg har brukt forumet siden jeg bygget garasje for 3 år siden og har nå laget en profil for å kunne delta aktivt i diskusjoner rundt relevante temaer.

Kreativ Belysning er et ungt, voksende firma med stor fokus på kvalitet og service. Vi er totalleverandør av belysning til hjemmet og spesielt opptatt av LED. I takt med økt vekst og etterspørsel leverer vi nå også en del belysning til bedriftsmarkedet.

Tanken bak bedriften da vi startet for 2 år siden var å lage en nettbutikk med attraktive produkter som skulle være enkel å bruk og enkelt å finne frem i. Vi er ikke lenger en ren nettbutikk, men vi holder fast på ideen om enkelhet for kundene og forsøker å levere den best mulige opplevelsen.

I denne tråden tenkte jeg å dele litt prosjekter, tilbud og lignende. Håper det kan være av interesse. Jeg ønsker å bruke byggebolig videre til å dele vår kompetanse og dra nytte av andres erfaringer og kompetanse.

Mvh Daniel 

www.kreativbelysning.no
Presentasjon - Kreativ Belysning AS - KreativBelysningLogoRosaBla.png - KreativBelysning.no
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 38     0
Hei og godt nyttår!!

Vi gleder oss masse til 2017 og er klare for å starte nyåret med mange nye og spennende prosjekter. For oss har 2016 vært et år med stor vekst og positivitet. Vi har blant annet fått med flere nye leverandører og utvider sortimentet fortløpende.

I tillegg kan vi nå endelig tilby våre kunder en helhetsløsning for belysning som også inkluderer montering og øvrig elektriker-arbeid. Dette gjelder for øyeblikket kun i Oslo/Akershus.

Vi begynner året med et spennende prosjekt i en enebolig på Fornebu der vi skal levere en totalløsning for belysning. Det skal monteres nytt kjøkken med lyslinjer i benkeplaten og ned mot sokkel. Veggen over kjøkkenbenken skal erstattes at et spesialbygget LED panel som vi gi en jevn belysning over hele flaten. I hele huset er linjer med belysning et tema og vi skal integrere lys i tak og vegger gjennom hele huset. Trapperommet skal belyses med automatisk led lys i trinnene som tennes sekvensielt når noen bruker trappen.

Bilder kommer selvfølgelig etter hvert. Smile

Signatur