5,313    1    0  

Rekkverkbutikken.no endelig i Norge!

 3     0
Design selv og få pris direkte på skjermen!

Glassrekkverk,  Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass & Glassklemmer til ditt, inne- eller utemiljø .

Vi arbeider med en unik og brukervennlig bestillingsfunksjon som lar kunden selv skreddersy sitt rekkverksprodukt direkte på vår webside. Dette sammen med at vi presenterer en komplett pris uten uspesifiserte ekstrakostnader skal gjøre kjøpet sikkert for kunden.
Vi har som ambisjon å leverere rekkverk for alle situasjoner, til alle hjem og til alle miljøer. For øyeblikket har vi stort fokus på glassrekkverk, men vår webside utvikles hele tiden med nye rekkverk, nye valg til eksisterende rekkverk og helt nye produkter som på ulike måter  knytter seg til rekkverk.


Vi på Rekkverkbutikken vil være den beste leverandøren av glassrekkverk og andre rekkverksprodukter for innen- og utendørsmiljø i Norden. Firmaet ligger i Sverige men vi arbeider med norsktalende kundeservice og norsk personell.

Varmt velkommen til vår hjemmeside: www.Rekkverkbutikken.no
Mvh Heidi (ansatt hos Rekkverkbutikken)
Siste redigering: Monday, March 4, 2013 1:03:29 PM av Rekkverkbutikken
Signatur

   #1
 911     Hordaland     0
...og jeg henviser til forumreglene:
http://www.byggebolig.no/brukerveiledning-informasjon/registreringserklaeringbrukerbetingelser-for-byggebolig-no/

"1. Det må fremgå av medlemmets signatur at vedkommende representerer et produkt/tjeneste (spesifisere hvilket) og ikke deltar i debatten som privatperson.

I praksis løses dette ved at vedkommende lager en signatur som følger:
mvh
Ola Nordmann (ansatt i Fibo-Trespo AS)."