2,131    6    4  

Saltdalshus - Norsk kvalitet med rom for trivsel!

 7     2
Jeg representerer Saltdalshus her på ByggeBolig og ønsker å komme med en liten introduksjon om hvem vi er og hva vi kan tilby.

Saltdalshus - Norsk kvalitet med rom for trivsel! -  - Saltdalshus 

Vi er relativt ferske som boligleverandør, men siden oppstart i 2012 nærmer vi oss snart 100 solgte hus. Produksjonslinjen vår er landets mest moderne og vi har 35 års erfaring med industriell produksjon, salg og montering av Saltdalshytta. Våre hus har et spennende desiguttrykk, som kombineres med kvalitet og gode tekniske løsninger med godkjenning fra Sintef.

Vi har ca 30 flotte husmodeller, som passer for alle livsfaser og livsstiler. I våre hus er det lys, luft og nærhet og ikke minst rom for trivsel!


Saltdalshus - Norsk kvalitet med rom for trivsel! -  - Saltdalshus

Saltdalshus leveres med en høy grad av ferdigstillelse fra fabrikken, noe som gir kort byggetid. Hele råbygget kan være ferdig tettet og isolert i løpet av tre dager. Alle veggene leveres som ferdig isolerte elementer med utvendig kledning, vindsperre, bindingsverk etc. Vinduer og dører er også ferdig innsatt, med beslag og omramming. Veggelementene heises på plass med kran, rettes inn og festes mot underlaget. 

Saltdalshus - Norsk kvalitet med rom for trivsel! -  - Saltdalshus

Les mer her : http://saltdalshus.no/artikler/startsideartikler/slik-monteres-et-saltdalshus

Har du spørsmål eller kommentarer til Saltdalshus eller om noen av våre hustyper så ta gjerne kontakt, enten her på byggebolig.no eller via vår hjemmeside.
 
 
Med vennlig hilsen for Saltdalshus
Line Holdal
 
Markedssekretær
Signatur

   #1
 6,009     Finnmark     2
Fint at flere leverandører dukker opp her......
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 7     0
Vi har dessverre ingen visningshus på Østlandet. Men det er satt opp flere Saltdalshus. Det kan være mulighet for å få se. Du kan sende meg en epost på line@saltdalshytta.no så kan jeg eventuelt prøve ordne det.
Signatur
   #5
 10     0
Takk for det Line, kjekt og vite. Et annet spørsmål: i hvilken grad er det mulig å gjøre endringer på modellene deres? Er det f.eks. mulig å ta utgangspunkt i en modell og endre på fasade og planløsning og evt utvide grunnflate?