2 207    6    7  

Skreddersydd solskjerming må ikke koste skjorta. Spar flere tusen på å montere selv!

 16     Fredrikstad     4
Visste du at det er mange tusen å spare på å montere solskjerming selv?
Solskjerming AS er Norges raskest voksende nettbaserte leverandør av skreddersydd solskjerming.
Skreddersydd solskjerming må ikke koste skjorta. Spar flere tusen på å montere selv! -  - Solskjerming ASSkreddersydd solskjerming må ikke koste skjorta. Spar flere tusen på å montere selv! -  - Solskjerming AS
Fordi kostnad forbundet med nettsalg er en god del lavere enn der man må ha et stort salgsapparat i tillegg til montører, har Solskjerming AS mulighet til å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser.
Enten du er ute etter utvendig solskjerming som Zipscreens eller terrassemarkiser, eller du ser etter innvendig solskjerming som Plisse/Duettegardiner, eller kanskje lamellgardiner, kan dette kjøpes i våre nettbutikker til en vesentlig lavere pris enn hos de som må gjøre en «gratis og uforpliktende befaring» før du i det hele tatt får vite hva det koster.
I Solskjerming AS’ nettbutikker legger du enkelt inn mål, velger farger osv. og får opp pris direkte.
Skreddersydd solskjerming må ikke koste skjorta. Spar flere tusen på å montere selv! -  - Solskjerming ASSkreddersydd solskjerming må ikke koste skjorta. Spar flere tusen på å montere selv! -  - Solskjerming AS
Solskjerming AS er importør og forhandler av skreddersydd solskjerming, med base i Fredrikstad. I og rundt Fredrikstad tar vi også på oss noe monteringsoppdrag.
Fordi de menneskene som svarer på telefon og henvendelser også er de samme som står for monteringer, gjør dette at du som kunde vil få svar av en som faktisk vet hva han eller hun snakker om, og som sannsynligvis har vært borte i akkurat den utfordringen du lurer på hvordan du skal løse.
Vi i Solskjerming AS er opptatt av at du velger riktig produkt til ditt behov, og at du føler deg trygg på alt fra oppmåling til montering. Dersom vi mener at du kanskje ikke trenger solskjerming på akkurat det vinduet, sier vi heller i fra om det istedenfor å selge deg noe vi tror du ikke vil ha behov for.
Fordi vi har god erfaring med både produktene vi selger og hvordan disse monteres, har vi laget gode beskrivelser av hvordan du går frem både når det gjelder oppmåling og montering.
I tillegg har vi masse bilder som viser forskjellige utfordringer og løsninger, som vi sender ut ved spørsmål og behov. På denne måten sørger vi for at du er trygg på hele prosessen fra oppmåling til montering.  Vår påstand er at alle kan montere de produktene vi selger i våre nettbutikker. Denne påstanden står så langt uimotsagt.
Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på post@solskjerming-as.no eller på tlf. 69 10 98 88.
Dersom du har konkrete spørsmål knyttet til hvordan å løse en utfordring, send gjerne med bilder.

Siste redigering: 16. januar 2018 15:30:13 av Solskjerming AS

   #1
 3 672     Asker     1
Hvem leverer utvendig solskjerming som kan skjules bak kledningen? Altså at den kassen blir skjult og ikke henger på utsiden som ved en del screen/persienner
Signatur
HSt
   #2
 34 612     Lillestrøm kommune     1
Er ikke det nesten alle? En utlektingen må ha plass til tykkelsen av screen kassetten.
TSt
   #3
 13 188     0
Har sett at noen løser det ved å montere vindu dypt I fasaden og har kunstig stor åpning som øverst skjules ved å føre panelen ned over åpningen over. I praksis blir dette da en innfelling i veggen utvendig som vil ha dårligere isolasjon enn resten av veggen. Så dette må evt tas hensyn til helt fra huset bygges.
   #4
 3 672     Asker     1
Var noe i den gaten jeg tenkte. Er da viktig at solskjermingen ikke bygger så mye. Jo mindre den bygger, jo lettere å få plass.
Signatur
   #5
 2     Billingstad     0
Hei igjen,

Fikk tilbakemelding på dette fra Solskjerming AS teamet. De kommer med konkret eksempel på produktet man kan bruke, men jeg må si at det ser ganske alright ut og ser det ut som veldig god forslag : )
Info fra Solskjerming AS:
"Produktet du ser etter her heter Renson Fixscreen IM7. IM7 er laget for skjult montering, der kassetten bygges inn i fasaden.
Vi selger disse i vår nettbutikk. Den finner du HER. her legger du enkelt inn mål, velger motor, farge etc. og får pris. i neste ledd beregnes frakt."

Håper det hjelper Smile
Mvh, Pål (ansatt i Tjenestetorget AS)
   #6
 3 672     Asker     0
Der har man akkurat det jeg ser etter. Får bort de kassene som er ødeleggende for linjene i huset. Spiser litt av innvendig vinduskarm, men mye penere utvendig. Samt utvendig solskjerming gjør det mye kaldere inne.
Signatur