2,312    5    0  

Swedoor JW - leverandør av kvalitetsdører

 22     Oslo     0
JELD-WEN Norge AS er totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktene markedsføres under varemerket Swedoor. Vi produserer og selger innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhusdører samt spesialdører. Det er i dag over 60 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim. Les mer på www.swedoor.no

I Europa er JELD-WEN ledende innen produksjon og markedsføring av dører, vinduer og andre byggrelaterte produkter. Konsernet har salgsenheter i mer enn 15 europeiske land, samt produksjonsenheter i 12 europeiske land, hvor mer enn 6.000 dedikerte medarbeidere arbeider for å realisere en vekststrategi, som blant annet innebærer å bli den best kjente merkevaren i bransjen.

Swedoor JW - leverandør av kvalitetsdører -  - Swedoor
Siste redigering: Thursday, June 4, 2015 12:16:07 PM av Swedoor
Signatur

HSt
   #1
 36,346     Lillestrøm kommune     0
Dør markedet er noe av det vanskeligste å finne frem i, det markedsføres dører til 1/2 pris av andre, men å vurdere kvalitet er vanskelig. Når vi har 25 kuldegrader ute og 15C i vindfanget, holder dørene mål eller må vi opp i en bestemt klasse før dette overlever (ikke vrir seg osv). Er det f.eks. forskjellig tykkelser på dørbladene ?

Isolert dør mellom garasje og sluse i kjeller, hva har dere som både tilfredstiller brannkrav og som har isolasjon ? Når jeg tok en runde hos noen dørleverandører på en boligmesse så var isolasjon mangelvare, men husker ikke om dere var blant en av dem.
   #2
 349     Drammen     0
Jeg har ingen tilknytning til Swedoor eller "JELD-WEN", men har opplevd god kundebehandling fra den kanten i forbindelse med reklamasjon. Jeg tror Swedoor var uheldige med en produksjonsserie for en 10-års tid tilbake, i form av at maling løsnet fra lette (formpressede) innerdører. Har fått proff håndtering av den saken hos AES hos JELD-WEN. Det er stor sannsynlighet til at jeg kommer til å kjøpe Swedoordør neste gang på grunn av dette.
  (trådstarter)
   #3
 22     Oslo     0
Når vi har 25 kuldegrader ute og 15C i vindfanget, holder dørene mål eller må vi opp i en bestemt klasse før dette overlever (ikke vrir seg osv). Er det f.eks. forskjellig tykkelser på dørbladene ?

Isolert dør mellom garasje og sluse i kjeller, hva har dere som både tilfredstiller brannkrav og som har isolasjon ?


Hei!
Enhver dør som anvendes som ytterdør i Norge bør være nettopp det; ytterdør. Det er viktig at man ikke monterer f.eks. en boddør (selv om den er rimeligere), fordi den ikke er konstruert for de forskjeller i temperatur og luftfuktighet mellom ute- og innesone som en norsk vinter medfører.
Våre ytterdører leveres også med formstabilitetsgaranti, dvs. at vi garanterer for at Advance-Line dører holder formen i 10 år og clever-line dører holder formen i 8 år. Naturligvis forutsatt korrekt montering og vedlikehold.

Når det gjelder dør mellom garasje og sluse i kjeller anbefaler vi at du anvender en ytterdør med brannklasse B30. På denne måten sikrer du at døren tåler ulik temperatur og luftfuktighet på hver side. Evt. kan du velge en innvendig branndør med klimastamme.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med forslag til noen forhandlere i nærheten av der du bor.

Håper dette er av nytte for deg, hvis ikke er det bare å komme med flere spørsmål.
Lykke til!
Signatur
HSt
   #4
 36,346     Lillestrøm kommune     0
Hei, Takk for svar, ikke sikker på at jeg ble så veldig mye klokere, men litt. Både 8 og 10 år er jo kort levetid for en ytterdør. Er det stor kvalitetsforskjell (og kanskje prisforskjell) mellom disse seriene ? Problemet jeg ser er at prisspennet på dører (da tenker jeg ikke på markedet generelt, ikke spesielt på dere) er så stort uten at en får noen følelse med hva slags kvalitet som ligger bak.
  (trådstarter)
   #5
 22     Oslo     0
Hei!

Det at vi har 8 og 10 års garantier betyr ikke at vi ikke tror dørene varer lenger. Som regel vil de vare i mange år utover garantiperioden.

Ja, både pris og kvalitet varierer ganske mye mellom disse seriene og blant billige og dyre dører generelt i bransjen. Kontruksjonen og byggematerialer (f.eks. massiv eller lett kjerne) vil variere, og det vil være forskjeller i sikkerhet (f.eks. innbruddsforsterkede hengsler), overflate (f.eks. flere lag med maling), design (f.eks. skjulte hengsler), U-verdi (hvor godt døren isolerer mot kulde og bidrar til energisparing), lyddemping og fargevalg.

Du kan lese mer om våre ulike serier her:
Advance og clever line-seriene

Håper dette var av nytte. Vi svarer gjerne på ytterligere spørsmål rundt dører!
Signatur