5,504    6    6  

Systemgulv for utebruk fra Modena Fliser

 48     3
Modena systemgulv består av fliseheller i 2 cm tykkelse som benyttes sammen med modulære støtter i plast som løfter flisgulvet fra underlaget.

Systemgulv for utebruk fra Modena Fliser - Modena_Topstone_Restaurant.jpg - Modena Fliser

Støttene kommer enten som justerbare eller faste og er egnet for de fleste gulv og underlag. Man kan med de justerbare støttene bygge høyder fra 8 – 550mm, og  de kan i tillegg utjevne eksisterende fall i underlaget opp til 5%. Man kan dermed få et helt flatt gulv, mens konstruksjonen under har fall.

Systemgulv for utebruk fra Modena Fliser - Modena_fot.png - Modena Fliser

Løsningen kan leveres med klips for vertikal montering (skjuler plastbeina under) og for å ivareta avstand til eksisterende vegg.
Flisene som benyttes er fra 60x60 cm helt opp til 60x120 cm, og du kan velge mellom et bredt utvalg og fargenyanser. Vi anbefaler alltid rettskårne fliser for å få helt jevne fuger. Kalibrert og kuttet skifer er og egnet til dette systemet. Har man et eksisterende gammelt betong dekke, eller en solid terrasse i tre som man er lei av å vedlikeholde, vil man ved hjelp av systemgulvet enkelt skape en helt ny overflate samt en perfekt problemløser.

Nytt av året er å montere 2 cm fliser som alternativ til betongstein, rett på sand eller fin grus, som hellegang eller rett og slett som et flisgulv utendørs i hagen eller i gang arealer uten å lime.

Systemgulv for utebruk fra Modena Fliser - Modena-Serie2.png - Modena Fliser

Fordeler Modena Systemgulv er blant annet; enkelt og raskt å montere/demontere, ingen frostskader, ingen falming av farger, vann drenerer i fugene og ned i underkonstruksjon, ypperlig stabilitet, lett og luftig konstruksjon, egen type pidestall kan jevne ut opptil 5% fall, velegnet mellom -40 til +120 grader. Så sant betong konstruksjonen ikke er dekket av snø eller is kan montering med støtter skje hele året. Dersom man benytter justerbare støtter kan man justere nivåer i etterkant ved hjelp av en spesial nøkkel.

Systemgulv for utebruk fra Modena Fliser - Modena-Serie.png - Modena Fliser

En liten ulempe kan være at man får en litt «hul» klang når man går på gulvet. Spesielt om man går med høye hæler. Dette kan begrenses noe ved å bruke en lydreduserende enhet. Man er dessuten avhengig av en solid flisesag om man må kappe.
Signatur

HSt
   #1
 36,399     Lillestrøm kommune     0
Hva slags vekt ender en opp med pr m2 ? Jeg antar det er veldig solide fliser som må brukes til dette.
  (trådstarter)
   #2
 48     0
Vekt cirka 45 kg pr m2. Flisene til dette bruket er 2 cm tykke, og har en bruddstyrke beregnet for montering på støtter.
Signatur
   #3
 65     1
Ser bra ut, men hva er bæreevnen på gulvet? Hva snakker vi av maksbelasting per m2?
  (trådstarter)
   #4
 48     1
Maksbelastning på flisene varierer noe fra leverandør til leverandør. Vår bestselger som heter Topstone, har en maksbelastning på 1400 kg pr flis. (2,78 fliser pr m2 i 60x60 cm) Hvert støtteben har maksbelastning på 1000 kg.
Signatur
   #5
 460     0
Hvordan fungerer det å legge dette i trappetrinn utendørs, spesielt inntrinn? Kan man likevel bruke pidestaller?
Jeg er redd for vipping, inntrinnene er 32 cm dype.
  (trådstarter)
   #6
 48     1
Hei!

Det er et eget system for å lage trappetrinn med pidestall og klips. Inntrinn og opptrinn.
Kom gjerne innom en av våre butikker for å se hvordan dette fungerer.

Signatur