8,586    21    8  

TrioVing på Byggebolig

 17     Ski, Akershus     1
Hei, mitt navn er Morten Svensen og jeg er Marketing- og kommunikasjonssjef i TrioVing a.s.

Vi merker en markert økning i interessen for ulike former for låser for tiden, og ønsker derfor å delta, så godt vi kan, i diskusjonene på dette forumet fremover. Spesielt opplever vi stor interesse for vår nye digitale dørlås Yale Doorman. Dette er jo en helt ny og annerledes måte å tenke lås på; spennende og uvant og derfor er det naturlig at det kommer mange spørsmål.

Når jeg sier ”så godt vi kan” henger det sammen med at vi er en liten marketingavdeling med begrensede ressurser, mange oppgaver og for liten tid… Vi har derfor dessverre ikke muligheten til å være tilgjengelig 24/7. Men, vi skal svare så  godt vi kan. Dersom det er noe som haster, finner du alle kontaktdataene mine på www.trioving.no.

Et lite tips allerede her; TrioVing selger ikke noen av sine produkter direkte til forbruker. Alt vårt salg skjer via låsesmeder, byggvareforretninger som Jernia og Byggmaker, og prosjekt- og industrisalg. Henvendelser direkte til utsalgssteder kan derfor ofte være vel så riktig og viktig.

Ser frem til spennende og nyttige meningsutvekslinger og å kunne hjelpe der det trengs!

Signatur

   #1
 24,659     Akershus     1
Et råd til TrioVing: sørg for bedre renhold i produksjonen. Irriterende å bli låst ute grunnet spon i låsen!
Signatur
   #2
 6,701     Akershus     0

Irriterende å bli låst ute grunnet spon i låsen!


Hvem tar da regningen for låsesmeden som må rykke ut? Gjerne med kvelds- eller helgetakst. Man er da ikke så ettertenksom at man sørger for å bli utelåst midt på en ukedag.
   #3
 3,234     Vestfold     2
Velkommen til forumet TrioVing. Godt å se at man kan få direkte kontakt med flere kjente norske leverandører her inne  :)

Lykke til!
  (trådstarter)
   #4
 17     Ski, Akershus     0
Hei igjen,

Takk for tilbakemeldinger. Dette er nytt og nyttig for oss!

På generelt grunnlag kan vi si at man må dekke brukerfeil og egne monteringsfeil selv, mens feil ved produktene, innenfor garantitiden, skal dekkes av oss - uansett når på døgnet det inntreffer  Smile
Signatur
   #5
 1,519     Akershus     1
Fikk ødelagt en kontakt på utedelen av en Doorman. Denne er ikke å få løst, men løsningen ble at Trioving sender en avklippet del fra en utrangert lås. Det var løsningsorientert og kundevennlig..
   #6
 24,659     Akershus     0
Slikt liker vi.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 17     Ski, Akershus     0
Fler og fler skaffer seg Yale Doorman elektronisk boliglås, og fler og fler monterer selv. Her er en film som viser hvordan du selver installerer Yale Doorman fra TrioVing.

Ha en fortsatt trygg og sikker sommer Wink

Signatur

  (trådstarter)
   #9
 17     Ski, Akershus     0
Hei ferale.

Fint at du spør Smile
Neida, man kan bruke brikke eller fjernkontroll også - eller man kan sette den i åpen modus, noe som er kjekt om man holder på å gå ut og inn døra med varer, etc. Du velger selv om du skal låse den selv for hver gang, eller om den skal låse selv (smekklås).
Signatur
   #10
 3,083     Gol     0
Hei og velkommen på forumet Smile Kjekt flere og flere kommer inn her Smile
Signatur