#11
 392     Akershus     2
Savner Zwave modul til Yale. Er dette noe dere har tenkt noe på, eller er det Verisure som har fått "monopol" på å utvikle moduler?

WF
   #12
 575     Haugesund     0
Er det slik å forstå at man må trykke kode hver gang man skal inn døren. Da kan jo dette bli litt tungvint hvis en f.eks bare skal ut døren med noe...


Vi har satt den opp til å alltid låse automatisk, så skrur vi av automatisk låsing hvis vi har familieselskap eller lignende. Funker bra det
Det går veldig fort å trykke koden når du skal inn igjen.
Når jeg skal rett ut i bilen med et eller annet lar jeg bare vær å lukke igjen døren.

Har ikke appen, men det virker bare tungvindt, går kjappere å trykke kode. Men mulighet for integrering med smarthus system hadde vert interessant. De kunne laget helt enkle potesialfire kontakter. Alle systemer kan kobles opp mot dette.
hro
   #13
 1,574     Trondheim     0
Savner Zwave modul til Yale. Er dette noe dere har tenkt noe på, eller er det Verisure som har fått "monopol" på å utvikle moduler?

Du er ikke alene med å ønske deg dette og sakser fra diskusjon.no:

Pr i dag finnes det ingen modul for z-wave til de skandinaviske variantene av Yale Doorman. Mulig det kommer i 2015.

Mvh / Kind Regards
Rune Orderud
Produktsjef Elektromekanisk lås
Product Manager Electromechanical locks
TrioVing as
Norway


I prinsippet skulle det ikke være rocket science. Både her på byggebolig og "der ute" er det nok flere som kan tenke seg slik løsning.

Hadde jeg vært TrioVing her, ville dette vært en flott oppgave å sette noen studenter på for å få et produkt utviklet kjapt billig og effektivt.

Flott om TrioVing gir status update her inne Smile
Signatur
   #14
 1,595     Bergen     0
Har sendt dere en epost, ang at vi ikke får låst ytterdøren vår. Dvs. vi får vri om nøkkelen, men når vi skal vri tilbake for å trekke den ut, blir låsetappen med inn igjen i låsekassen, dvs vi får aldri nå låst døren. Låsekasse har vært byttet tidligere av samme årsak av vår hus-leverandør for ca. 3mnd siden,  og nå er samme problem oppstått igjen.
Vi har en Assa Abloy låsekasse. Er det noe svakheter med disse?
   #15
 190     0
Hei

Har en lås av typen Solenoid El580/50 12-24 VDC. Den har sluttet å virke. Den gikk på strøm. Ved å snu tappen på låskassen så virker den uten strøm. Kan feilen repareres eller må ny kasse kjøpes?

mvh.

Lokje
   #16
 42     0
Kan Yale Doorman styres fra telefon/app uten å være knyttet til Verisure? Vekterselskap gjør alt for slett jobb.
TSt
   #17
 14,509     0
En kan ha Verisure modul og app uten å betale for alarm knyttet til de. Da er det bare engangskostnad. Om det går å reversere slik at en får beholde modul / app hvis en har alarmtilknytning med dette vet jeg ikke. Avhenger av om du eier utstyret eller ikke tror jeg. En del som har eldre alarmer har fått Nye kontrakter som gjør at en nå eier utstyret (slik at de slipper å oppgradere det) men nyinstalasjoner tror jeg er leie. Men kan kjøpe til ny modul i allefall.

hro
   #18
 1,574     Trondheim     0
Kan Yale Doorman styres fra telefon/app uten å være knyttet til Verisure? Vekterselskap gjør alt for slett jobb.

Ikke helt uten kobling med Verisure, men kjøper du VBoxMini, vil du lett kunne styre låsen uten abb hos Verisure.

Kjøp enkelt hos nærmeste byggvare / Jernia / Obs Bygg eller direkte fra Verisure (980,-).

Vi har denne løsningen på to dører i vårt hus, og rimelig ok løsning. Blir kjapt byttet ut med en Z-wave modul når den foreligger, men inntil da OK.
Signatur
   #19
 1,806     Trondheim     0
Har en 2år gammel Yale doorman V2. Denne har nå startet å tømme batteriene på 1-2 dager. Er dette ett kjent problem?
HSt
   #20
 36,615     Lillestrøm kommune     0
Hvis knappene er som på andre kodelåser et motstandsnettverk så vil feil på ledning til keypad kunne gi lavohmig forbindelse og tappe batteriet. Bytte av kreypad med ledning er det som gjøres på andre kodelåser.