282    0    0  

Vet du om et idrettslag som trenger mer dagslys og frisk luft?

 99     Rælingen     0
Dagslys og frisk luft er viktig for både helse og bomiljø. Dagslys er kjent for å ha en positiv psykologisk effekt på mennesker og frisk luft gir oss blant annet bedre konsentrasjon og bidrar til god søvn. Gjennom flere tiår har VELUX laget takvinduer som gir boliger og næringsbygg fri tilgang til rikelig med både dagslys og frisk luft.

I forbindelse med vårt 75-årsjubileum ønsker vi å rette blikket mot idrettsklubber og deres viktigste samlingspunkt – klubbhuset. Vi gjør dette fordi et velfunksjonerende klubbhus er viktig for idrettsglede. Det er hit barn og unge trekker både før og etter at de har brukt energi for å utøve sin lidenskap for sport. Dagslys og frisk luft, sammen med et sunt kosthold, bidrar til å gi energien både barn, foreldre og de frivillige trenger for å yte best mulig.

Derfor vil VELUX donere bort opptil seks takvinduer, inkludert installasjon, til et idrettslag i Norge. Det samme gjør vi i alle de andre 29 europeiske landene hvor VELUX-gruppen er representert. Så hvis du kjenner til, eller er medlem av en idrettsklubb i Norge, som virkelig trenger mer dagslys, er dette en mulighet du bør benytte deg av!

Vet du om et idrettslag som trenger mer dagslys og frisk luft? - 127257-01-XXL.jpg - VELUX Norge AS

En god mulighet også for installatøren
For idrettslaget som mottar donasjon av takvinduer er fordelene åpenbare, men det er også fordeler for håndverkeren som står for installasjonen. Det gir en mulighet til å utvide nettverk ditt og øke din virksomhet ved å introdusere deg selv som dagslysekspert overfor idrettslag i ditt nærmiljø. VELUX vil også gi en plakett til det vinnende idrettslaget med ditt firmanavn, slik at du alltid vil bli husket for at du gjorde klubbhuset lysere. I tillegg mottar du en annonse som du kan kjøre i dine lokale aviser for å markere prosjektet, og du vil bli omtalt på VELUX-gruppens websider, pressemeldinger og i sosiale medier.

Hvis et av idrettslagene du har kontaktet, eller som har kontaktet deg, mottar donasjonen, vil VELUX refundere deg for kostnaden ved installasjonen, samt gi deg alt nødvendig tilbehør for å hjelpe deg å fullføre jobben.

Hvordan deltar du i konkurransen?
For å delta i konkurransen må idrettsklubben fylle ut søknadsskjemaet som er tilgjengelig på www.velux.com/sportsclubs. Søknaden må inneholde:

  • Navn og kontaktperson for idrettslaget (idrettslaget må være en ideell organisasjon)

  • En beskrivelse av hvorfor klubbhuset bør vinne (maks. 200 tegn)

  • Tre bilder eller en kortfilm av klubbhuset, som illustrerer behovet for dagslys og frisk luft (både fra innsiden og utsiden)

  • Tegninger/skisser av klubbhuset, som viser hvor og hvordan VELUX løsningen vil bli installert

  • Et tilbud på monteringen fra en profesjonell installatør

  • Navn og kontaktperson for installatørenSøknaden må sendes inn via www.velux.com/sportsclubs innen 15. august 2016 og vinneren utropes i september. Installasjon av vinduene vil foregå i perioden september til desember. VELUX kommer til å kjøre egne markedsføringsaktiviteter i forbindelse med installasjonen.

Her kan du laste med PDF'er med informasjon og vilkår for konkurransen. For mer informasjon, kontakt VELUX på e-post velux-no@velux.com eller ring oss på telefon 22 51 06 00. 

God sommer ønskes fra oss i VELUX Norge!
Signatur