890    4    3  

Ansvarsrettens betydning - mulig å klage inn en elektrikker?

abr
 13     0
Hei

Jeg har vært/"er" igjennom en lang og slitsom byggeperiode. Boligpartner har benyttet en elektriker som er godt kjent i område for å være billig og hvor mange gjerne ser at han ikke kommer inn i deres hus. Tar med boligpartner i dette siden jeg ga de beskjed om hans rykte, hvor de sier at det er lite de får gjort, og de fraskriver seg mye ansvar med at de står imellom og at jeg har handlet inn ekstra som downlights osv. Dette er vist således eget arbeid og ikke under boligpartner ansvar. Jeg har sendt de flere lister på utbedringer, hvor de enkle punktene er utbedret, mens de vanskelige har de ignorert og ikke svart på.

Elektriker har ikke fulgt opp noe av dokumentasjonen, så langt. Under gjennomgang av punkter fulgte det kun en rask gjennomgang av hvor Elektriker ville sette punktene. Og han var svært lite lydhør på hva vi ønsket. Dette kan reflekteres med at det ble glemt installert lys ned langs trappa. brytere/kontakter satt inni lister, Glemt punkt til boblebad som krever egen kurs med 16. Denne er nå koblet til loftstue kurs med 15 amper. Og ekstra regning på avvikskontroll av ødelagt membran på baderomsgulv. El-kontrollør måtte skru igjen alle ledninger inn i sikringsskap, trolig kun benyttet eldrill. Dokumentlapper på sikringer er ikke av samme type. Bryterrekke på kjøkken og stue består av en bryter rekke på 5-7 brytere i hvert rom. Hvor jeg ønsket en bedre rekke. Og mye mer.

Etter å skrevet en rekke mailer og en rekke gjennomganger på dette har jeg ikke energi til å følge dette videre.

Men jeg skulle ønske at Ansvarsretten har en betydning og at det er mulig å rapporterer dette.

Fins det noe rapportering på elektrikere eller er det kun ved å gå til sak.
Har hatt en Sikkerhetskontrollør inne for forsikringen, og venter på hans rapport. Men han indikerte flere avvik som ville komme i rapporten.

jaf
   #3
 4 416     tromsø     0
Får elektriker betalt av Boligpartner ? Mulig de ikke vil gir elektriker mulighet til å monter mer. Ofte er grunnpakken en lyspære i taket i stue og 1 stk kontakt i  stuen fra utbygger. Billig. Så ønsker kunde mer. Så prater entreprenøren det bort ovenfor elektriker og kunde. Kan du be om å få en kopi av elektriker på det bestilte oppdraget på huset på mail som elektriker har fått fra bolig partner? (ordrebekreftelsen) Hvis kurs til boblebad ikke er på ordrebekreftelsen, så er et ikke lett for elektriker å fikse ny kurs når vegger er lukket.
   #4
 35     2
Hei, Abr

Vi har lest innlegget ditt. Har du mulighet til å sende oss informasjon om hvem du er og hvilket salgskontor du er knyttet til, så kan vi se nærmere på denne saken.

Du kan kontakte oss på hovedkontoret via e-post: post@boligpartner.no

Mvh Elin i BoligPartner
Signatur