125    5    0  

Vann i kjeller og forsikring

 9     0
Da vi kom hjem fra jobb på torsdag var hele kjelleretasjen fylt med vann. Det var 25-30 cm med vann i alle rom. Det var voldsomt til regnvær den dagen og feilen lå i at vannrørene til kommunen har for dårlig kapasitet og at vannet har kommet opp av slukene til husene i området. Så langt vet jeg om 4 hus/naboer som hadde samme problem, samt maaange andre rundt om i byen. Vannet var brunt/kloakkblandet. Vannet gikk etter noen timer tilbake. 
Takstmann fra forsikringen har fremdeles ikke vært her, da det er så mange som er rammet at de ikke har fått sendt noen enda. 

Innledningen ble litt lang her, men spørsmålet er egentlig om noen har erfaring fra lignende situasjon i forhold til forsikring? Hva kan man forvente å få dekket/ikke dekket? Eksempler på ting som har stått i kloakkvannet er seng, sofa, flere klesskap, vaskemaskin, tørketrommel, bord, elipsemaskin, TVbord, PC-er, gulvtepper, fryseboks, verktøy, klær og mye annet. 
Jeg får jo sikkert litt mer svar når takstmann kommer, men er lettere stressa da det er jo snakk om en del tusenlapper og hadde vært greit å få litt info fra noen som har vært i liknende situasjon eller ellers har litt greie på emnet. 
Takker på forhånd for svar. 

   #1
 1 702     0
Hei,
Min erfaring er at du får dekket alle skader på det bygningsmessige.
Begrensningen på løsøre, er betingelsene som inngår i forsikringsavtalen din. Altså hvor høy sum er du forsikret for.
HSt
   #2
 35 438     Lillestrøm kommune     0
Skadet innbo må være greit også. Selskapet søker av og til regress mot kommunen hvis det er feil som gjentar seg
HSt
   #4
 35 438     Lillestrøm kommune     0
Ja når det står ubegrenset med en stjerne bak så må det være dekket. Vil tro det er en forsikring sum, Gjensidige har I allefall det.
   #5
 24 031     Akershus     0
Viser at vi burde montere flere tilbakeslagsventiler på avløp.
Signatur