577    7    0  

Daikin gulvmodell avvik temperatur

 49     Nøtterøy     0
Fikk installert en Daikin gulvmodell for noen uker siden. Er veldig fornøyd med pumpa.

Eneste "problemet" er avvik på innstilt temperatur og temperaturen i rommet.

Når pumpa er stilt inn på feks. 20 grader så blir det ca 24 grader i rommet.

Appen til Daikin viser at innstilt temperatur er 20 grader, samtidig som den viser at det er 24 grader i rommet.

Er det normalt med så stort avvik mellom ønsket og reell temperatur?

Det er ingen andre varmekilder som kan forklare forskjellen.

TSt
   #1
 12 935     0
Ofte bruker det å være motsatt. Har en glemt å tette hulet mellom ute og inne del slik at det trekker kaldluft inn i innedelen ?
   #2
 71     0
Fikk en Daikin gulvmodell 25 installert denne uken, opplever også at er blir 24 grader i rommet når den står innstilt til 20 grader, men kun når den blåser ut oppe og nede. Temperaturen blir korrekt når den er stilt til "gulvvarme", da blåser den kun ut nede.
   #3
 1     0
Torleifh, har du fått en løsning på problemet ditt? Jeg opplever det samme. Fikk montert samme pumpe på fredag og den varmer allt for mye og når jeg greier å den til å slutte ved å slå av/på så begynner den ikke å varme igjen selv om temp blir for lav

TSt
   #4
 12 935     0
Slås varmepumpe av benyttes ikke termostaten lenger. Da er den av inntil den slås på igjen.
   #5
 1     0
Hei. Har nettopp fått installert en slik pumpe jeg også, og har samme problem som nevnt i denne tråden. Det blir for 4-5 grader varmere enn innstilt temperatur. Fant dere noen løsning på dette?
   #6
 238     0
Sjekk at det er tettet bra nok i vegggjenommføring. Hvor måler du temperatur? Kan være en del forskjell fra gulv og opp i rommet.
   #7
 17     0
Hei, se vedlagte bilder for endring av thermo-off på pumpa. Se fra pkt 5.1.1.2.2 To adjust target set temperature in heating operation

Da blir samsvaret mlm innstilt temperatur og temp i rommet bedre. Smile Smile Kort fortalt tillater pumpa å jobbe (for mye) videre på lav effekt idet innstilt temp. er nådd. Dette må tilpasses din bolig /installasjon etter litt bruk. Har ikke montør kunnet svare på dere ut på dette?? .... Her er løsningen uansett Smile Har filen som pdf men fikk ikke lagt det til som vedlegg dessverre, derfor bilder.

Daikin gulvmodell avvik temperatur  - 0001.jpg - torleifhDaikin gulvmodell avvik temperatur  - 0002.jpg - torleifh