1 775    3    0  

Daikin Ururu Sarara: LLVP og "komplett klimasystem" - Synspunkter / erfaringer?

JEG
 262     Rogaland     0
Hoppet over LLVP denne vinteren, og planen er å ha "noe" på plass til tempen synker igjen. Med "noe" her menes fornuftig oppvarming, men ser at jeg også bør tenke på å få bedre ventilasjon i husert, som er fra midten av 80-tallet, og kun har "rør ut"-løsning.

Har kikket en del på avtrekksvarmepumpe/ventilasjonsvarmepumpe, og med ENOVA sitt bidrag kan det være interessant. (Madammen er forøvrig imot balansert ventilasjon.... hadde dette før, men vil ha det kaldt på soverom.)

Via en reklamelenke via BB (hey - det funker!) havnet jeg hos Daikon, hvor jeg kom over Daikin Ururu Sarara - en LLVP som i tillegg tilfører friskluft og avfukter/fukter luften!
Lenke: http://www.daikin.no/for_ditt_hjem/behov/luftkondisjonering/ururu-sarara/index.jsp

Er det noen som har erfaringer med denne, eller kommentarer til løsningen? Synes umiddel bart det hørtes interessant ut.


   #1
 48     0
Hei,

Så fint å se at annonsene på BB virker. Wink

Jeg ser at du holder til i Rogaland, der har vi en forhandler AVE Systemer som er utrolig flinke til å finne riktig produkt til deres ønske og behov. Ta gjerne kontakt med de og de vil kunne hjelpe deg med ulike spørsmål innen Daikin Ururu Sarara og andre varmepumper. Personlig kjenner jeg mer til Emura, Synergi & Moskus, men jeg vet at vi har fått mange gode tilbakemeldinger på Ururu Sarara også.

Ønsker deg en fin dag videre.

Mvh
Marthe - Markedsansvarlig.
Signatur
JEG
  (trådstarter)
   #2
 262     Rogaland     0
Hei Marthe!
Har du kontaktinfo til denne forhandleren? Er i Stavanger-området, forresten.