#21
 282     0
Ser at jula har skiftet ut den gamle Zibro "kobleklumpen" med 2 ordinære tilkoblinger.
Regner med det er litt mer arbeid å få dette tilkoblet en før, men ganske rett frem?

Det positive som jeg kan se er at de nye pumpene har vesentlig høyere viftehastighet. Nå er det klart at slikt gir noe støy, men noen av forrige generasjon jula pumper var jo selv på høyeste viftenivå på minimum-medium i forhold til mer kjente merker.

Men i forhold til varme, har noen testet SC-JA4819(6,74kw) og SCJA 4816(6.0kw)?
Begge oppgis jo i m3, som i omregnet med 2.4 meter tak kun er 60m2. Sammenligner en med lignende mitsubishi hara 6.3Kw, anbefales denne opp til 180m2. Er jo 3 ganger areal på samme kw og lignende viftehastighet...  Har tidligere spurt varmepumpeansvarlig på jula om de egentlig bør merke med m2, men de står fast på m3. Varmer de virkelig SÅ mye dårligere?

  (trådstarter)
   #24
 208     0
Ja, samme her. Fikk ikke kjøpt uten å oppgi navn og telefonnr. Forrige gang bestilte jeg på nett og trilla den bare ut døra. Denne gangen gikk jeg inn og sa jeg skulle ha den. Kanskje det har noe for seg å kjøpe den på nett før man kommer? Da må man vise ID når man henter. Eller så kan man jo alltid oppgi feil navn og adresse Grin
   #26
 3 277     I huset mitt     0
Hva er det montøren gjør på disse pumpene med quick-connect tilkobling? Monteres pumpa opp sammen med utedel og kobles sammen, eller kommer montør for kun å sette sammen tilkoblingen?

Foresten, den Net Home Plus appen som støtter wifi-sticket i disse Qlima pumpene, fungerer alldeles glittrende imot Google Assistant.
Fiffig å bare kauke ut ønska endring i temperatur og start/stop, etc når det trengs.Cool
   #27
 3     1
Noen som har erfaring med å bestille varmepumpe fra Jula på nett? Må de også da ha info om montør før de sender den?

   #28
 3 277     I huset mitt     0
Mener de bare sender kontaktdata dine til Inselo-firma de har avtale med når du bestille, så tar Inselo kontakt i etterkant for installasjon.
Alternativt så kan du ordne egen godkjent montør som du informere Inselo om.
   #30
 3 277     I huset mitt     1
Tja, det er vel kampanje enda på den SC2519 pumpa fra Jula, ned 2000.- og med 2500.- i installasjon fra Inselo så blir det vel ikke så galt?