18 530    5    15  

Panasonic Inverter varmer ikke..

 136     10
Sliter litt med varmepumpa på hytta. Det er ca 5-6 grader ute. Når den startet opp fungerte kun Cool. Da kom det kald luft. Når jeg tok på heat kom det ingen luft inne, men blas fra utedelen. Etter ca en time kom det luft inne i heat modus, men det kommer kun luft med ca samme temperatur som det er i rommet selv om jeg har satt den på 28 grader (inne er det ca 22 grader).

Noen ide om hva som kan gjøre at den ikke varmer? Tips jeg kan forsøke?

   #1
 745     Sponvika     1
Fikk et tips om å slå av strømmen på pumpa og ta ut batteriene på fjernkontrollen noen minutter, ev. bytte batteriene.
Forsto det slik at fjernkontrollen ikke funka riktig dersom en bare knotter tempen oppover uten at innedelen tar i mot signalet.
Fikk tlf. fra dattern som ikke fikk annet enn kald luft da hun hadde satt den på kjøling, men du har vel satt den i riktig modus?
  (trådstarter)
   #2
 136     0
Den står på Heat. Innedelen reagerer med å pipe når jeg setter temperaturen, så den tar imot signaler fra fjernkontrollen.
   #4
 1 098     Østfold     0
Hør på utedelen når den starter opp. Man skal høre at gass/væske sirkulerer, sånn 'kjøleskaplyd' som alle egentlig har hørt. Hvis ikke er det lekket ut.
   #5
 2 296     Trondheim     3

Kan være flere ting, men en 4-veis ventil som ikke "vil" kan være årsak. Prøv å vekle mellom Cool og Heat med 4-5 minutter mellomrom ca5-6 ganger, det kan få ventil til å løsne og pumpen til å fungere.
Signatur