HSt
   #11
 35 870     Lillestrøm kommune     0
TS hadde vel bare i utgangspunktet større tiltro til selgers tilbakemelding, jeg lurte litt siden f.eks. min gamle Panasoic har veldig mye mindre mulighet til å justere luftstrømmene en nyere modeller. På jobb har vi en Mitishubshi og vi ser jo at opp ned justeringen fungerer, men da står den i et rom og vi ser på endringer i luftstrømmer innen dette rommet og ikke mellom etasjer. (ser jeg skriver i paralell med TS)

  (trådstarter)
   #12
 8     0
Da dette er eneste muligheten jeg har for montering og han virket veldig overbevisende om at dette fungerer dere som kjenner litt om hvordan luft forflytter seg kan man teste ut dette ved og prøve med vifteovn fra samme sted ?
   #13
 10 486     Akershus     0
Da er det jo bare å handle, og fungerer det ikke som avtalt, så er det en reklamasjonssak.
Signatur
TSt
   #14
 14 018     1
Det er veldig vanskelig å få varme til å flytte seg, så nedover har jeg liten tro på at går.  Har en  et litt stort rom hvor pumpen er montert på langveggen nesten rett over døren ut til gang hvor trapp fra 1 etg kommer opp.  Har forsøkt å varme opp denne gangen med å permanent sette opp døren, men det har nesten ingen virkning.  En ovn derimot med mye mindre effekt ute i gangen  hever temperaturen fint.  Skal du montere slik ville jeg fått garanti på fri flytting hvis det ikke virker slik du tenker.  Men faren er at det også er vanskelig å få det til fra 1. etg og opp til andre.  Med splittet register og montert på åpent trapperepo har jeg sett noen montert den på trapperepo der en del sender luften inn under etasjeskillet og en andre delen kjører den opp.  Dette tror jeg vil virke siden det er direkte luftstrømmen fra pumpe. Men kan hende at vifte må stå på høyrere enn auto, dvs noe mere støy.
  (trådstarter)
   #15
 8     0
Takk for innspill som nevnt her vil jeg be om en skriftlig garanti for at dette vil fungere
   #16
 4 192     1
Takk for innspill som nevnt her vil jeg be om en skriftlig garanti for at dette vil fungere


Be om å få kvantifiserte garantier, feks at VP skal greie 23 grader nede og ikke mer enn 25 oppe osv.
Hpi
   #17
 66     Haugesund     0
Jeg har en Mitsubishi Kirigamine Hara 6.6 midt i kjellertrappa, denne har 2 delt spjeld slik at varmen kan kjøres i 2 retninger samtidig. Jeg klarer å varme opp kjeller med denne men det krever at vifta står på full spiker. Har jeg den i auto så blir det kun varmt oppe i inngangspartiet.

   #18
 2 310     Trondheim     0
Vil nok fungere kun omen eller begge av følgende saker er på plass:
- Luft "pumpes" med stor viftehastighet ned i etasjen under, så det blir som om innedelen befant set i 1 etasje
og/eller
- Det er to trappeløp eller en større ventil mellom etasjene et stykke fra trappen slik at en får en sirkulasjon av luften mellom etasjen. Luften blåses ned trappeløpet, og det som fortrenges går opp ventilen.
Signatur
   #19
 1 749     Norge     0
Glem det. Du må finne plass nede.
I mitt forrige hus, måtte jeg sette inne delen 15 cm over gulv, under 2 store vinduer. Fungerer kjempe bra!
HSt
   #20
 35 870     Lillestrøm kommune     0
Pass da på at det er en innedel tilpasset denne plasseringen. Blåses for mye varm luft ned på parketten sprekker den.