1,079    8    0  

Slå på Mitsubishi i-save vedlikeholdsvarme fra MELCloud ?

 1,315     Skedsmo     0
Har akkurat fått montert en Mitshibishi Kaiteki varmepumpe på hytta, men jeg finner ingen måte å slå på i-save vedlikeholdsvarme hjemmefra med MELCloud app. Fjernkontrollen som ligger på hytta hadde en egen i-save knapp. 

Kan selvfølgelig lage en preset i appen hvor jeg setter temperaturen til +10 grader med en gitt viftehastighet og spjeld i ønsket posisjon. Men jeg fikk litt inntrykk av at i-save gjorte noe lurt i forhold til energisparing og vedlikeholdsvarme. Men det er mulig den knappen på fjernkontrollen bare er en marketing greie. En snarvei til en gitt setting?

Signatur

TSt
   #1
 14,509     0
En må sjekke om om kommer så langt ned som 10gr hvis den ikke står iSave modus. På eldre generasjon så kommer en ikke lavere enn 16 gr når iSave ikke er på.
  (trådstarter)
   #2
 1,315     Skedsmo     0
Da ser det ut som at de nye modellene fungerer litt anderledes. Har satt den til heating 10 grader.
Nå rapporterer den om 12 grader romtemperatur oppe ved varmepumpa på veggen. Min xComfort på yttervegg over sofa rapporterer 11 grader.  

Så langt veldig fornøyd. Fikk montert den litt ute av synet, rørstrekk inn på kaldloft ut mot raft og ned på yttervegg.

Slå på Mitsubishi i-save vedlikeholdsvarme fra MELCloud ? - VP-Ferdig.jpg - rsamdal

Signatur
TSt
   #3
 14,509     0
OK må bare være sikker på at den ikke sto i iSave modus når en testet. Der jeg har det vet ikke alle brukere om det så oppdaget bare at en måtte stå i den modus når en kunne stille ned temp. I "gamledager" var jo alle varmepumper AC enheter som varmet så det er ikke sikkert at fuksjonen ligger i modbus protokollen.
  (trådstarter)
   #4
 1,315     Skedsmo     0
Jeg forlot hytta uten at den sto i iSave mode, måtte lese meg litt mere opp på det før jeg prøvde. Men ser jo nå at iSave ikke finnes som valg i MELCloud app'en. Har sendt en forespørsel til Mitsubishi om det har noen praktisk betyding.
Signatur
   #5
 4     0
Er noen måneder siden siste post, men jeg lurer på akkurat det samme - fant du ut av dette? Kan sette minimum 16 grader i appen.
   #7
 1     0
Hei, har kjøpt samme pumpe selv. Tar gjerne i mot erfaringer. Prøvde nå å gå via handing->frostbeskyttelse. Noen som har erfaring hvordan denne fungerer? Etter ha jeg skjønte på selger skulle pumpe settes i 10 grader og viften skulle gå på maks.

Mvh Eirik

  (trådstarter)
   #8
 1,315     Skedsmo     0
Fjernstyrte min Kaiteki ved å sette den til 10 grader og nest høyeste viftehastighet i fjor vinter. Lot dører til gang og soverom på hytta stå åpen. Holdt hele hytta på jevn varme rundt 10 grader.

Ser på melcloud web siden av man muligens kan senke ytterligere, helt ned til +4 grader.  
Har ikke fått testet dette ennå da det ikke er kaldt nok ute.  
Slå på Mitsubishi i-save vedlikeholdsvarme fra MELCloud ? - Screenshot 2022-10-11 at 21.02.31.png - rsamdal


Signatur