208    6    2  

Svak varme

 2     0
Hei. 

Har en varmepumpe som er nesten 2 år gammel. Den har i det siste begynt å plutselig gi noe svakere varme. En av/på av pumpa ser ut til å løse det og den går for fullt igjen for å komme opp til riktig temp. I dag på morgenen var det 20 grader hvor det pleier å være 21.5. Nå har jeg restartet og den er på vei opp igjen. Dette har skjedd nå 3-4 ganger Ila et par mnd. Er en Panasonic pumpe.

Noen idé til årsak?

TBL
   #1
 338     Lørenskog     1
Varmepumpe er innenfor garanti. Sjekk med leverandøren om det er noen ny programvare til den. Har selv Panasonic, og det har kommet oppgradering som har hjelpa på styringen.
  (trådstarter)
   #3
 2     0
Renset filter men var lite støv. Samme resultat morgenen etter. Har satt opp temperaturen på innedel med 1 grad, det ga meg ca 0.5 grader høyere innetemperatur dagen etter. Ca samme utetemperatur.
   #5
 5 451     OSLO     0
burde kanskje fått noen til og ta en service/gjennomgang på den? kan jo være noe galt med den, siden den plutselig oppfører seg annerledes

kan jo høre med de som monterte den, om de kan se på det? er det noe galt, så går det på garantien?
HSt
   #6
 33 616     Lillestrøm kommune     1
Jeg ville justert opp temperatur setpunkt og sett, det kan jo bare være litt forskjell i innfestingen av temperatur sensoren som gjør at den leser lutt annen temperatur

Jeg har samme fabrikat og har aldri hatt treff mellom faktisk temp og innstilt temperatur men min VP har også lutt liten effekt til behovet så den går hardt