196    6    1  

Varmepumpe

 18     Asker      0
Vi er selger varmepumpe i Asker og Akershus Vi forhandler Mitsubishi, Fujitsu, Panasonic, Toshiba .
Kan du finne beste varmepumpe med rimelig pris og beste tilbud i vår nettbutikk. 
Vi kan hjelpe dere kan du finne en varmepumpe som være passer huset dere.

https://www.varmemarket.no

https://varmepumpermarket.no

https://tvttechnology.no
Varmepumpe - 600,314.jpg - varmemarket
Signatur

  (trådstarter)
   #2
 18     Asker      0
Er vi en scam!!!
Signatur
TDJ
   #3
 1 603     Asker      0
Ser ihvertfall ut til å være særdeles lite substans i virksomheten som står bak(TVT Technology International AS; en-manns sak uten omsetning... men fine nettsider, da....Wink)
Signatur
   #5
 2 800     0
Forumet er jo ikke stengt for "Forhandlere, importører, leverandører og andre som representerer sine egne merkevarer på ByggeBolig.no", men brukerbetingelsene sier at "Det må fremgå av medlemmets signatur at vedkommende representerer et produkt/tjenste (spesifisere hvilket) og ikke deltar i debatten som privatperson." Det kravet er oppfylt her.

Betingelsene sier også at "Det er forbudt med "utagerende" annonsering for egne produkter/tjenester, men det er helt ok å diskurere egenskaper ved produktene og pris/betingelser". Jeg synes det er litt for fintfølende å kalle dette "utagerende" annonsering - jeg ser i det som ble skrevet en relativt nøktern informasjon om at "Vi finnes! Dette et merkene vi forhandler, og du kan komme til oss for rådgiving". Ingen eksplisitt reklame for spesifikke produkter; bildet illustrerer bedriftens fagområde, ikke et gitt produkt.

OK, en del andre kommersielle firmaer holder en imponerende lav reklame-profil og gir tildels svært så grundig råd og veiledning helt gratis. Dette firmaet er nok mer over mot egenreklame - i denne omgang. Jeg vil velge å være ørlitegranne tolmodig. Jeg hadde aldri hørt om firmaet før, så "Vi finnes!" var en verdifull opplysning.

La oss trekke piggene litt tilbake. TS har nok mottatt signalene, og hvis han virkelig har fagkunnskap og er villig til å bidra med den her, bør vi ta imot ham.
TDJ
   #6
 1 603     Asker      0
Keal;
Enig i alt det der, men det er tillatt å ta en rask sjekk (på feks Proff) og se hva som skjuler seg "bak" et AS.
Foretrekker selv å handle med firma med ihvertfall et minimum av track record, økonomisk ryggerad og substans...
Tror vel heller ikke det er noe forbud for medlemmer å "diskutere" leverandører ....på godt & vondt. (er et herværende VVS-firma som har fått så hatten (ikke) passer på dette forumet i lange tider...)
Signatur