322    7    2  

Varmepumpe gulvmodell

 3     0
Hei! 

Vi skal skaffe oss en varmepumpe gulvmodell, og lurer derfor på om noen har en de vil anbefale?:) Den skal være i stuen, så den må være stillegående. Litt dumt spørsmål, men er gulvmodeller like effektive som veggmonterte? 

Vennlig hilsen Taletta

HSt
   #1
 24 832     Lillestrøm kommune     1
Gulvmodell er veldig effektiv i å tørke ut parketten til %Rf nivå langt under hva den egentlig tåler. Mulig nyere modeller klarer å styre luftstrømmene mer utover/oppover, men min gamle som heller ikke har så stor effekt er tørker parkett i flere m2.
   #2
 162     1
Hei Taletta

Mitsubishi Electric sin Kirigamine Furo 4300 er en stillegående gulvmodell som går helt ned til 19dB på laveste viftehastighet. Perfekt for montering i oppholdsrom! Teknikken er basert på den samme som veggmodellen Kirigamine Hara - altså, på ingen måte dårligere. Pumpen avgir den samme effekten, 4300 kW ved -15 grader som Hara 6,6.

I innlegget over (Hst) blir det kommentert dette med å tørke ut parketten - på Kirigamine Furo kan du stille spjeldet i 5 ulike retninger slik at du sender luftstrømmen dit du ønsker den - kan også stilles rett opp.

Furo 4300 har en "lillesøster" også, Furo 3400.

Anbefaler deg å ta en gratis og uforpliktende befaring fra en av våre forhandlere slik at de kan komme med forslag til plassering og gi deg et pristilbud. Forhandleroversikt finner du her: forhandler.miba.no

Kirigamine Furo kan du lese om her: http://www.miba.no/produktkategori/luft-luft-varmepumpe/gulvmodeller/


Mvh

Anette /Teknisk support
Signatur
HSt
   #4
 24 832     Lillestrøm kommune     0
Men Mitshubishi viser at dette er mulig å unngå hvis en bare velger riktig modell, så det lover bra for den gangen min gamle varmepumpe (fra forrige eier) tar kvelden, bortsett fra at prisen ofte er høyere for gulvmodell (mindre konkurranse) så er det absolutt et fabrikat jeg ville vurdert.
  (trådstarter)
   #5
 3     0
Hei Anette/Mitsubishi!

Jeg sendte en forepørsel om befaring for noen dager siden til Miba, men har ikke hørt noe enda.
HSt
   #6
 24 832     Lillestrøm kommune     0
De er importøren så du månok finne en forhandler. Vær obs på dette med "villledende" priser, f.eks OBS bygg er med på å presse prisene nedover, det er fullt mulig å finne steder der en vil betale over 10k for mye..
   #7
 162     0
Hei igjen Taletta.

Vi sender befaringsforespørsler videre til forhandlerne våre, og det bruker å ta 2-4 dager innen man blir kontaktet. Fikk du en mail med et referansenr? Send det til meg på PM så skal jeg sjekke hvilken forhandler som har blitt tildelt din henvendelse.

Mvh Anette
Signatur