195    6    1  

Varmepumpe virker plutselig ikke på varme men virker på aircondition

 4     0
Varmepumpe virker plutselig ikke på varme men virker på kjøling.. Hyundai varmepumpe åpner spjellet på varme men viften og varmen starter ikke. På air condition starter viften og den blåser kald luft. Hva kan det være. Har noen peiling?

HSt
   #1
 25 803     Lillestrøm kommune     0
På noen aktiveres kjøling når strømmen går og kommer tilbake

Du har aktivt satt den på varming på fjernkontroll ? ikke bare skrudd opp og ned temperaturen

Hørte historien om at det var en snøkrystall synlig på en fjernkontroll, eier trodde den hadde vært død i et år når snøkrystallen forsvant begynte den å varme.

(Ikke kjør på auto da kjøler den hver gang sola kommer inn og varmer)
  (trådstarter)
   #2
 4     0
Takk for hjelp. Den står riktig innstilt og det er 17 grader i rommet og den står på 27 grader. Jeg prøvde nå og ha støpsel ute i 15 minutter og da skal den resettes hvis en ice eller prosessor på kretskort har hengt seg opp. Den startet ikke opp å varme nå heller. Det virker slik at etter en stund etter en er slått på så pleie pumpen å starte opp men nå åpnspjellet seg som vanlig og etter en stund så virker så hører jeg et relé slår seg på eller av og så lyser bare øverste venstre del av temperatur displayet godt som viser temperatur innstillingen Den står på 27 grader og veksler med intervaller på noe tid å vise venstre strek i displayet med sterkere lys. Kan det være et tegn på å vise en slags feilkode. Jeg finner ikke instruksjonsboken. Sender ved bilde av display temperaturen jeg beskriver.
Varmepumpe virker plutselig ikke på varme men virker på aircondition - 20191028_213020.jpg - Even L
HSt
   #3
 25 803     Lillestrøm kommune     1
Jeg kjenner ikke modellen, men som sagt det holder ikke å velge temperatur hvis den på fjern kontrollen har valgt Cool, snøkrystall symbol e.l
  (trådstarter)
   #4
 4     0
Takk for hjelp. Den står riktig innstilt og d
Jeg kjenner ikke modellen, men som sagt det holder ikke å velge temperatur hvis den på fjern kontrollen har valgt Cool, snøkrystall symbol e.l

Det er 17 grader i rommet og den står på 27 grader og på varme symbol og ikke på snøkrystall symbol. Jeg prøvde nå og ha støpsel ute i 15 minutter og da skal den resettes hvis en ice eller prosessor på kretskort har hengt seg opp. Den startet ikke opp å varme nå heller. Det virker slik at etter en stund etter den er slått på så pleier pumpen å starte opp men nå åpnet spjellet seg som vanlig når jeg slår på varmeinstillingen og etter en stund så hører jeg et relé slår seg på eller av og så lyser bare øverste venstre del av temperatur displayet bedre enn resten av displayet . Den står på 27 grader og starter da ikke opp å varme og viften starter heller ikke og temperatur displayet veksler med intervaller på mange sekunder å vise venstre strek i displayet med sterkere lys og ved å vise 27 grader. Kan det være et tegn på å vise en slags feilkode? Jeg finner ikke instruksjonsboken. Sender ved bilde temperatur displayet som jeg beskriver.
HSt
   #5
 25 803     Lillestrøm kommune     0
Flytt den over på snøkrystall og tilbake, vi må være sikker på at VP er i samme modus som fjernkontroll

Har prøvd Google, men du må trolig høre med forhandler/ impotør for jeg finner lite
  (trådstarter)
   #6
 4     0
På snøkrystall så starter den å blåse og da selvfølgelig kald luft. På varme symbol starter en ikke å blåse/vifte, men displayet skifter plutselig fra å vise 27 grader til å vise det på bildet jeg har lagt ved.
Varmepumpe virker plutselig ikke på varme men virker på aircondition - 20191028_213020.jpg - Even L