2,216    5    0  

Hvem går jeg til for å bytte ut oljefyr med varmepumpe?

 72     Bergen     0
Jeg ønsker å bytte ut eksisterende oljefyr med luft/vann varmepumpe. Går jeg da til rørlegger eller varmepumpe-butikk/leverandør?

Hvis noen kan anbefale aktører i bergensområdet tar jeg i mot med takk!
Signatur

   #1
 48     0
Hei,

Jeg ser at du holder til i Bergen og da ville jeg kontaktet Godt & Varmt. De skal være utrolig flinke på dette og finner riktig produkt til deres behov.

http://godtogvarmt.as/

Ønsker deg en fin dag videre.

Mvh
Marthe - Markedsansvarlig
Signatur
   #2
 162     0
Hei!

Vi har flere forhandlere i ditt område som kan hjelpe deg meg dette. Abefaler deg å fylle ut vårt befaringsskjema her: http://www.miba.no/gratis-befaring/
og du vil bli kontaktet av en forhandler som kommer hjem til deg på en gratis befaring. Du kan også søke direkte i forhandlerkartet vår for å finne de som holder til i nærheten av der du bor slik at du kan kontakte de direkte.

Produktene til Mitsubishi Electric kan du lese om på vår hjemmeside (link i signaturen) under "produkter og løsninger" og "vannbåren varme"

Vårt Ecodan luft/vann system kan tilpasses de aller fleste eneboliger, både med eksisterende løsninger og for de som ønsker noe helt nytt.

Anbefaler deg også å lese om enovatilskuddet som støtter utfasing av oljefyr og investeringer i luft/vann annlegg. Her kan du få inntil 30.000 kr i støtte. (http://tilskudd.enova.no )

Mvh
Anette
Signatur
   #3
 279     0
kolla med enova så kanske du får lite bidrag og
Signatur
   #4
 81     0
Jeg ønsker å bytte ut eksisterende oljefyr med luft/vann varmepumpe. Går jeg da til rørlegger eller varmepumpe-butikk/leverandør?


Hei Stiankd!
På nettsiden Oljefri.no kan du både finne informasjon om fjerning av oljekjel og -tank, i tillegg til tilbydere i ditt område.

Enova har også en støtteordning for deg som fjerner oljefyr og -tank og installerer varmepumpe luft-vann. Dersom du velger en varmepumpe med energimåler for strøm og varme øker maksimumsstøtten fra 20.000 til 30.000. Mer om denne støtteordningen her: Tilskudd for luft-vann varmepumpe.
   #5
 6     0
Innhent gjerne flere tilbud, og be om referanser. Det er minst like viktig at firmaet har kompetansen til å installere varmepumpe på en skikkelig måte.