2 793    5    4  

Digital vater, lengde, merke, kvalitet?

 75     0
Hei BB,

Jeg har fått VerktøyDillaDeluxe®.

Har egentlig irritert meg når jeg bruker vanlig "analog" vater til å bygge med, føler aldri at det blir helt nøyaktig, samt at mine håndlangere ikke alltid stoler på seg selv og jeg må løpe frem og tilbake for å "kontrollere". Er selvfølgelig ingen andre enn meg som ser det, og jeg tørr påstå at jeg bygger nokså nøyaktig, men jeg føler et stort behov for digitalvater..... Både fordi det kanskje er bedre, og fordi verktøy!

1. Hvor nøyaktig er en digital vater? Er det slik at man får det mer nøyaktig? Eller vil bobla i en "analog" være vel så nøyaktig?

2. Hvilke lengde anbefaler dere? Har vatere på 30, 60 og 180cm nå.... Har ofte savnet en 120cm vater, burde jeg gått for dette?

3. Er Bosch et kurrant merke her? Eller har dere andre anbefalinger. Er jo nokså betydelig sum å spare ved å velge bosch, hvis disse ikke er nevneverdig dårligere enn Hultafors... 

   #1
 7 685     Bærum     0
Jeg har et fra Bosch. Det er veldig hendig som f.eks. alarm når du er i vater eller lodd, samt at du kan fryse avlesningen. Nøyaktigheten er sånn passe. Det beste vateret jeg har er et Danderydpass som er festet på en rettholt. Det er justerbart og meget følsomt. http://www.byggtillbehor.se/beslag-danderydspasset-/article Vet ikke om det er i salg lenger. Tror jeg kjøpte det på Clas Ohlson for mange år siden.
  (trådstarter)
   #2
 75     1
Ser at Stabila har fått god kritikk, noen erfaring med denne?

Forresten fant et "fantastisk" tilbud hos tromas.no GrinLaughing

Digital vater, lengde, merke, kvalitet? - kampanjefail.png - Alamo
   #4
 1 517     Akershus     1
Jeg hat hatt et Boschvater i noen år. Begynte å krangle etter at det sto i veien for et lekk rør på badet. Jeg kjøpte et 1,8 meter Stanleyvater på jula. Det er sikkert nøyaktig nok, men du klarer ikke å lese av de små endringene. De har også et hultaforsvater til ca 2000,- det virket veldig nøyaktig og reagerte på den minste skjevhet. Jeg tror ikke snekkere liker de vaterene...
   #5
 242     Odense     0
Hei,

vi i Dorch & Danola nettbutikk har noen gode tilbud på digitale vaterpass fra Geo-Fennel (tysk kvalitet).
Digital vater, lengde, merke, kvalitet? - geofennel.PNG - Alamo
Vi har et som er digitalt vaterpass (med lyd) og vinkelmåler og den har også en laserprikk (3 funksjoner). Det kunne kanskje være interessant?

Se her: http://dorchdanola-netbutik.dk/product/multi-digit-pro-digital-vaterpas-5658/

Se eventuelt hele vårt sortiment på vaterpass her:
http://dorchdanola-netbutik.dk/search.aspx?keyword=vaterpas

Vi sender varer daglig til Norge, uten dansk moms.
Priser i nettbutikken er inkl. moms, som fratrekkes ved kassen.

Mvh

Henrik
Dorch & Danola